Nem furcsa szerintetek, aki otthon nem pancsoltatja a babáját vagy kisgyerekét? Strandra sem mennek nyáron.
A kérdés unalomból készült vagy közvéleményt kutatsz?
Ez a mai nap kérdése azt hiszem :D
Tiszta fura, hogy valaki nem pancsoltatja a gyereket, nekem is el kellett volna ma ezen gondolkoznom... Na, majd holnap átgondolom :D
Kérdező mi lenne ha a saját dolgoddal törődnél? Vagy úgy gondolod te vagy a minta szülő?
Mi járunk strandra és itthon is van medence. De azért erős túlzás azt mondani, hogy megfosztja a pancsolás hatalmas élményétöl.
Hát gyerekek, nálunk a körfolyosós ház közös udvarára a proli család kib.aszta a felfújható medencét, hogy a 3 éves ott fürödjön. Bár inkább fosztotta volna meg a pancsolás örömétől, az egész lakóközösség örömére.
Nem is értem ezt a kérdést...
Jaj, előre tudom, hogy 0-ra pontoztok majd, de akkor is leírom! Én megértem, amit a kérdező ír. Nem az erkély nélküli panelra gondolok. De az nekem is gáz, aki mondjuk kertes házba nem vesz medencét vagy mondjuk az egyik nagyszülőhöz akinek van kertes háza és gyakran tudják látogatni.
Ebben a nagy melegben szuper, nemcsak a gyereknek, a felnőttnek is. Idén mi már egy elég nagy medencét vettünk, a kisebbre kell még úszógumi, az a biztos. Járunk élményfürdőbe, strandra az egyik közeli folyóhoz és a Balatonhoz megyünk többször heteket egy évben. De ez annyira jó a gyerekeknek. Pl az enyémek már 3x fürödtek ma. A szülőknek is lehet kényelmes. Napozóágyra kifekszek melléjük és órákat elvagyunk úgy egy nap, hogy élvezik én meg pihenek. Tele van játékkal.(A konyhából éppen rájuk látok úgy állítottuk fel, így még akkor is tudják használni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!