Nem furcsa szerintetek, aki otthon nem pancsoltatja a babáját vagy kisgyerekét? Strandra sem mennek nyáron.
20
Ez szép meg jó,de ha ekcémás gyereknek még a fürdőkádban se ajánlott a fürdőzés (tusol) orvosi javaslatra, akkor majd jól kib..k vele,had keljen kenegetni a szteroid tartalmú krémmel a bőrét orrba szájba, mindegy mi a mellékhatása.Lehet lepontozni 🤦
25 Miert, ha van gyerekem akkor nekem minden letezo problemamat felre kell tennem? Ha valaki zavarban van, az nem fog eltunni, minek feszengjen a strandon, aki zavarban van abban folyamatosan ott az erzes, oda se fog tudni figyelni normalisan a gyerekre, szenvedes lesz mindkettonek, mert a gyerek menne ezerfele, a felnott meg inkabb ucsorogne valami arnyek alatt eltakarva a tobbi embertol.
Nyilvan vannak olyan eletbevagoan fontos helyzetek, amikor igen, felre kell tenni a problemadat, pl mittomen utalsz orvoshoz jarni es beszelni vele mert feszengsz elottuk, de nyilvan a gyereket muszaj elvinni, ha baja van. Vagy vegigszenveded a szuloi ertekezletet akkor is, ha ruhelled a szulok nagy reszet es nem akarsz veluk egy szot se valtani.
De a strandolas szerintem nem egy ilyen eletbevago dolog, a gyereknek nem fog semmi hatranya szarmazni abbol, ha nem pancsol szorakozasbol, ezer fele egyeb modja van a szorakozasnak.
"vagy mondjuk az egyik nagyszülőhöz akinek van kertes háza és gyakran tudják látogatni"
Vettünk. Eredmény: anyósom és a fszija tosztak tisztán tartani, hazudtak arról hogy mikor töltötték, mennyit ment a szűrő. A gyerekek kaptak is egy fertőzést. Ennyit erről.
Megyünk hozzájuk továbbra is, de nulla bizalom. Akkor engedném bele ismét őket, ha előttem töltik fel, de akkor a hosszú hétvége végére se melegedne fel.
Az általánosítás és az értetlenkedés a te (és a kérdező) reszortod (reszortja).
Ezer oka lehet, hogy valaki nem "pancsoltatja" a gyerekét, én csak mondtam egy további okot.
És tartom, hogy messze nem halálos bűn, ha valaki nem jár strandra a gyerekekkel és/vagy otthon se tudja/akarja biztosítani a medencézés lehetőségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!