Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem furcsa szerintetek, aki...

Nem furcsa szerintetek, aki otthon nem pancsoltatja a babáját vagy kisgyerekét? Strandra sem mennek nyáron.

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon furcsa.
2020. júl. 6. 14:14
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
0%
Ja és mi, felnőttek is szoktunk fürdeni a gyerekekkel. Annyi mindent tudunk a medencében közösen játszani. És ez a gátlásosoknak lehet egy megoldás.
2020. júl. 6. 16:02
 22/34 anonim ***** válasza:
69%

20

Ez szép meg jó,de ha ekcémás gyereknek még a fürdőkádban se ajánlott a fürdőzés (tusol) orvosi javaslatra, akkor majd jól kib..k vele,had keljen kenegetni a szteroid tartalmú krémmel a bőrét orrba szájba, mindegy mi a mellékhatása.Lehet lepontozni 🤦

2020. júl. 6. 16:06
 23/34 anonim ***** válasza:
28%
Nyilvan nem az ilyen gyerekejről szól a kérdés 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2020. júl. 6. 16:08
 24/34 anonim ***** válasza:
70%
És azt honnan tudjuk, hogy milyen gyerekről szól?😂
2020. júl. 6. 16:10
 25/34 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk nekem azbis furcsa amikor valaki azért nem megy a gyerekkel strandolni mert zavarban van. Egyik ismerősöm ilyen, de tisztelem mert átmennek másik városba ahol nem ismernek senkit. Meg lehet oldani.
2020. júl. 6. 16:11
 26/34 anonim ***** válasza:
10%
Onnan tudod, hogy gondolkozol és értelmezed a kérdést 😉 nincs leírva de valószínű , hogy nem a súlyosan víziszonyos, nem a mélynyomorban, vagy a Balin élő gyerekekről szól a kérdés. Ja meg nem az ekcémásakról...
2020. júl. 6. 16:15
 27/34 anonim ***** válasza:
79%

25 Miert, ha van gyerekem akkor nekem minden letezo problemamat felre kell tennem? Ha valaki zavarban van, az nem fog eltunni, minek feszengjen a strandon, aki zavarban van abban folyamatosan ott az erzes, oda se fog tudni figyelni normalisan a gyerekre, szenvedes lesz mindkettonek, mert a gyerek menne ezerfele, a felnott meg inkabb ucsorogne valami arnyek alatt eltakarva a tobbi embertol.

Nyilvan vannak olyan eletbevagoan fontos helyzetek, amikor igen, felre kell tenni a problemadat, pl mittomen utalsz orvoshoz jarni es beszelni vele mert feszengsz elottuk, de nyilvan a gyereket muszaj elvinni, ha baja van. Vagy vegigszenveded a szuloi ertekezletet akkor is, ha ruhelled a szulok nagy reszet es nem akarsz veluk egy szot se valtani.

De a strandolas szerintem nem egy ilyen eletbevago dolog, a gyereknek nem fog semmi hatranya szarmazni abbol, ha nem pancsol szorakozasbol, ezer fele egyeb modja van a szorakozasnak.

2020. júl. 6. 16:16
 28/34 anonim ***** válasza:
82%

"vagy mondjuk az egyik nagyszülőhöz akinek van kertes háza és gyakran tudják látogatni"

Vettünk. Eredmény: anyósom és a fszija tosztak tisztán tartani, hazudtak arról hogy mikor töltötték, mennyit ment a szűrő. A gyerekek kaptak is egy fertőzést. Ennyit erről.

Megyünk hozzájuk továbbra is, de nulla bizalom. Akkor engedném bele ismét őket, ha előttem töltik fel, de akkor a hosszú hétvége végére se melegedne fel.

2020. júl. 6. 16:18
 29/34 anonim ***** válasza:
0%
Azért mert ti így jartatok az ne haragudj, de a ti bajotok. Általánosítani emiatt még nem kell.
2020. júl. 6. 16:19
 30/34 anonim ***** válasza:
73%

Az általánosítás és az értetlenkedés a te (és a kérdező) reszortod (reszortja).

Ezer oka lehet, hogy valaki nem "pancsoltatja" a gyerekét, én csak mondtam egy további okot.

És tartom, hogy messze nem halálos bűn, ha valaki nem jár strandra a gyerekekkel és/vagy otthon se tudja/akarja biztosítani a medencézés lehetőségét.

2020. júl. 6. 16:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!