Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor fogja abbahagyni a...

Mikor fogja abbahagyni a rombolást?

Figyelt kérdés

Kisfiam 2 éves. Egy percre se lehet magára hagyni, üti az üvegajtót, felmászik a bútorra, leveri a lámpákat stb.

Egyszerűen nem bírom tovább, nem tudom miért csinálja.

Foglalkozom vele, nem csak ülök és nézek, ezért sem értem miért csinálja.

Sok játéka van, mindig előveszünk valamit. De ha rossz idő van és nem tudunk kimenni, ő ha elunja magát, elkezdi ezt a futkozást, rongálást :(

2020. jún. 30. 12:49
 1/5 anonim ***** válasza:
35%

Az enyém ősztől iskolás lesz, de én is várom, mikor komolyodik meg.

Még nála is előfordul, hogy unatkozik és kreatívkodni kezd... főleg a kistesóval bandában, aki 3.5.

2020. jún. 30. 12:50
 2/5 anonim ***** válasza:
72%
Labdázzatok az udvaron, állíts fel medencét pancsolni, vidd ki a játszótérre, hadd tombolja ki magát. Unalomból csinálja, feszkó levezetésből.
2020. jún. 30. 12:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekeket fizikailag is le kell fárasztani, mozgásigényük van. Semmilyen játékkal nem fárad el eléggé amiben nem tud szaladgálni, tombolni.
2020. jún. 30. 13:00
 4/5 anonim ***** válasza:
88%

Van egy rossz hírem: rossz időben is ki kell menni. Gumicsizma, vízálló nadrág, esőkabát és mehet a vizes móka. Az enyémek imádnak pocsolyába ugrálni, meg biciklivel, kismotorral belerongyolni a pocsolyákba. Meg ahogy elnézem a környéken a gyerekeket, kb.mindegyik élvezi ezt.

A rombolást akkor fogja abbahagyni, ha az idegrendszere elég fejlett lesz. Hogy ez hány éves korban következik be, az megjósolhatatlan.

Tarts ki, és hidd el, hogy a most belefeccölt meló megtérül. Hónapok, évek múlva, de megtérül.

2020. jún. 30. 13:05
 5/5 A kérdező kommentje:

Minden nap kétszer megyunk jatszira, van az udvaron is mindenfele játék neki (Labda, csúszda, pedalos járművek, futobicikli, kismotor stb).

Közösségben is minden nap van, más gyerekek társaságában.

Ezért is vagyok tanácstalan, ennél jobban nem tudom lefarasztani.

2020. jún. 30. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!