Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha tele lenne abbahagyna az...

Ha tele lenne abbahagyna az evest cumisuvegbol?

Figyelt kérdés
6hetes baba sir eves kozben es egyszeruen sose tudom hogy ehes vagy tele van vagy mivan. Olyankor bufiztetem, rendszerint jon is. De aztan ujrakezdodik es nem tudom. Meg szerintem sose hagyta abba magatol az evest.
2020. jún. 7. 20:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Ilyenkor én mindig kipróbálom, hogy mennyi az elég. Megcsinálom a szokásos adagot, ha utána sír, csinálok még 30ml-t, és így tovább. Ha minden etetés után sír, akkor valószínűleg éhes marad.

Egyébként az én fiaim kiköpik a cumisüveget, ha már elég.

2020. jún. 7. 21:01
 2/4 A kérdező kommentje:
O mindig sir amikor elveszem, de aztan mindig megnyugtathato. Nem merem kiprobalni mar egyszeruen hlgy mennyi fer bele.... igy is felek hogy tultomom...
2020. jún. 7. 21:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Mennyit eszik most?
2020. jún. 7. 21:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is sír ha éhes marad csinálok neki még 30 ml-t ahogy az első is írta. Észre fogod venni ha nem kell már neki nekem van hogy kinyomja a nyelvével olyankor vagy csak nem szopizza tovább hanem csak áll a szájába és néz rám. Mindig annyit adok neki amennyit kér ameddig eszik addig éhes. Elvileg túl lehet etetni de én igazából nem tudom nekem az elején egy jó 30-50 ml-vel többet evett mint amennyi a dobozon volt aztán meg kevesebbet 47cm és 3080g volt mikor hazahoztuk most 2.-án múlt 2 hónapos 57 cm és 4700g volt a vizsgálaton kis csinos nem husika pedig mindig annyit kap amennyit kér. Szerintem próbáld ki ezt te is és majd meglátod de ha eddig mindig éhes maradt valójában akkor az elején ne lepődj majd meg ha visszabukik belőle. Sok szerencsét és majd írj, hogy mi volt! 🙂
2020. jún. 12. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!