Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit mondjak a munkatársaknak,...

Mit mondjak a munkatársaknak, miért nem cigizem?

Figyelt kérdés
Ma kiderült, hogy kisbabát várok. Mivel még nagyon az elején vagyok nem szeretném elmondani a munkatársaimnak. Nem tervezett baba (de nagyon örülünk neki) így eddig dohányoztam, amit természetesen abbahagytam mától. A munkahelyen a dohányzóban biztos kérdés lesz, hogy miért nem vagyok lent. Ti mit mondtatok eleinte miért nem cigiztek?

2020. jún. 29. 18:13
1 2
 11/12 Soundofthewind ***** válasza:
100%
Ha nagyon nem akarod elmondani még, és nem akarsz találgatást, akkor mondd, hogy fogászati beavatkozás miatt pár napig nem cigizhetsz. Utána még ha még kérdezik, mondhatod, hogy mivel ilyen jól kibirtad ezt a pár napot, most megpróbálsz leszokni, ha már úgyis megálltam néhány napig.
2020. jún. 30. 15:42
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nem hazudnék.... az utána meg olyan kellemetlen.

Azt mondanám már egy ideje érlelődött bennem.a gondolat hogy le kéne szokni és most meg léptem.

2020. jún. 30. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!