Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit mondjak a munkatársaknak,...

Mit mondjak a munkatársaknak, miért nem cigizem?

Figyelt kérdés
Ma kiderült, hogy kisbabát várok. Mivel még nagyon az elején vagyok nem szeretném elmondani a munkatársaimnak. Nem tervezett baba (de nagyon örülünk neki) így eddig dohányoztam, amit természetesen abbahagytam mától. A munkahelyen a dohányzóban biztos kérdés lesz, hogy miért nem vagyok lent. Ti mit mondtatok eleinte miért nem cigiztek?

2020. jún. 29. 18:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
Szeretnék megpróbálni leszokni.
2020. jún. 29. 18:16
 2/12 anonim ***** válasza:
98%
Egészségtelen, drága, és úgy döntöttem leszokok.
2020. jún. 29. 18:16
 3/12 anonim ***** válasza:
93%

Nálam ez a kávéval volt így. 6-8 kávét ittam 10-12 óra munkaidő alatt, amit 1-2-re csökkentettem azonnal. Feltűnt mindenkinek.

Azt mondtam, hogy egészségesebbre fogtam a dolgot, mert ez már túlzás volt (ami igaz is! így nem hazudtam).

2020. jún. 29. 18:18
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Minek kellene magyarázkodni?
2020. jún. 29. 18:52
 5/12 anonim válasza:
96%
Mond azt, hogy leszeretnél róla szokni ezért nem cigizel többet, ennyi
2020. jún. 29. 20:00
 6/12 anonim ***** válasza:
86%
Nem hazudnék mert pár hét múlva úgyis kiderül, így én is azt mondanàm, hogy egyszerűen leszoktam. Így is jó páran sejteni fogják az okát
2020. jún. 29. 20:03
 7/12 anonim ***** válasza:
84%
Nekem karácsony után lett pozitív a tesztem,két ünnep közt nem dolgoztunk, csak az új évben találkoztunk újra. Akkor azt mondtam, hogy újévi fogadalom, hogy nem dohányzom. Senki sem hitte el mert tudták, hogy imádok cigizni. Azonnal indult is a pletyka,hogy terhes vagyok. Ami persze igaz is volt,hamar el is mondtam, mert utáltam, hogy találgattak meg méregettek.
2020. jún. 29. 22:13
 8/12 anonim ***** válasza:
84%
Mondd azt, hogy nagyon sok megy el cigire és most szükség van minden forintra pl. Felújítást, váratlan kiadás, stb.
2020. jún. 29. 23:42
 9/12 anonim ***** válasza:
91%

Végülis miért ne térhetnél át egészségesebb életmódra?!

Vagy fogadásból...

Kérdés, hogy akarsz-e füllenteni?

Igaz mindkettő az

2020. jún. 30. 00:40
 10/12 anonim ***** válasza:
19%
SKH.
2020. jún. 30. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!