Ötleteket várok, hogyan tudnék egyszerű kirakót készíteni?
Öntapadós papírra nyomtatnám a képeket, de mi legyen az alap, ami nem hajlik, nem törik, nem szakad, mint pl. a karton. Valakinek van valami ötlete, tapasztalata?
Mindenképpen saját kézzel szeretnénk csinálni.
Köszi előre is!

A kirakók elvileg kartonra készülnek, mi sosem gyártottunk másra. Ja, bocs, egyszer mágnesfóliára csináltunk kirakóst.
A kartonra műanyag alapú öntapit érdemes kasírozni, akkor nem szakad olyan könnyen és ha a képet is védeni akarod, akkor laminálóval is érdemes a fóliát összekasírozni.
Műanyag lapot is lehet kapni, 1 mm-nél vékonyabbat is, e azt szerintem nehezebb vágni, bár azt nem írtad, te szeretnéd-e kivágni vagy hogyan gondoltad, mert alapból ez stancformával megy vagy digitális nyomtatón is lehet vágni, ha tudja a gép.
Köszi a válaszokat!
Igen, én szeretném kivágni. Azért nem akarom kartonból, mert a fiam mostanában "kissé" kártékony, "megnézem mi van benne, alatta" alapon mindent tönkretesz.
Hungarocelre én is gondoltam, de nem bírom a hangját, mikor vágják, ráz tőle a hideg. :D
A többinek utána nézek, de azért várok még ötleteket!
Az is jó ötlet, köszi.
Sajnos közben kiderült, hogy nem tudják kinyomtatni a képeket, mert színesek. Öntapadós papírhoz csak fekete szalagjuk van. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!