Szoktál otthon játékot készíteni a gyerekednek? Olyanra gondolok, hogy babát, macit varrni, kifestőt készíteni, stb? Ha igen miket szoktál csinálni? Várom az ötleteket!
Ötleteket szeretnék házi játék készítéssel kapcsolatban. Szeretek kreatívoskodni:) Eddig ezeket csináltam: horgolt baba cipő, (mondjuk ez nem játék) falra ragasztható figurák dekorgumiból, wc papír gurigából mikulást és krampuszokat, házi formabedobó: dekorgumiból kivágtam formákat, bele tettem egy befőttes üvegbe és ki-be pakolássza a gyerek. Kis hajót, repülőt és csákót hajtogattam papírból.
Most sógyurma figurákat szeretnék majd gyártani.
Mindenféle technika érdekel. Miből mit lehet csinálni?
Igen, kisfiam van.:)
Hogy csináltál dobozból várat? Leírnád nekem?
Köszi előre is.
Köszi a várat, nagyon jó ötlet, szerintem én is megcsinálom :)
Az UPC-s baba is nagyon jó :) Régebben ment a Peugeot reklám abban is voltak hasonlók, a párom egy időben nyúzott, hogy csináljak már neki olyat :) Talán majd 1x :)
Én korban még nem tartok ott, hogy gyerekem legyen, de kis koromban nekem is készítettek házilag játékot. Pamutból kötött állatkát, textilből kesztyűbábot, papírból öltöztethető babát. És mind nagyon szerettem. A sólisztgyurma különösen kedvencem volt, nagymamám keverte össze, én csináltam belőle állatkertet. Sok nyúl még meg is van, amiket húsvét előtt készítettem. Kifújt tojásból és papírból szintén állatokat gyúrtam. Meg hát az origami.
Ezeket a dolgokat majd én is tovább akarom adni!
csipesz egy befötes gumi és két fa pálca=Játék számszerily:)
Én imádom F/12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!