Fel lehet/fel kell-e készíteni egy 2,5 évest a kistesó érkezésére? Ha igen, kaphatnék ötleteket?
Én felkészítettem a kisfiamat a húga születésére.
Mikuláskor Anna és Peti: Kistestvér születik - című könyvet kapta, és ezzel vezettük be a tesót. Márciusra vártuk, februárban érkezett.
Úgy tünik épp jókor, mert kinyílt a méhszáj, és januártól nagyon sokat kellett feküdnöm, és hetente kétszer jártam CTG-re, ahova apával vittek. Sokat simogatta a pocimat, beszélt a tesóhoz, mutogatta neki a játékokat.
Már régóta tudja, mondogatjuk neki, hogy jön a tesó. (Anno a nagyszülőkkel is Ő közölte az érkezését)
Én azt veszem észre, hogy igazából nem tudja felfogni, mert ahányszor meglát egy nagy pocakos kismamát, egyből mondja hogy ott van a pocakban tesóm. Nem az enyémben, hanem a másik kismamáéban.
Mi is beszélgetünk sokat, és egyszer látta a hasamon a vágást, ahol Ő bújt ki, és mondta apának, hogy a bácsi megint felvágja anya hasát és megszüli a tesót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!