Miért van az, hogy szinte minden szülés utáni sztoriban a csecsemősnővérek a legalja viselkedésűek?
Az en kisfiam Pic-es volt így nem volt szerencsém az említett eü dolgozókhoz, de feltűnt, hogy bármilyen beszámoló van, ha az orvost, szülésznőt dicsérték is, a csecsemősöket soha. Mit csinálnak ezek az asszonyok a kismamákkal? És van aki ismer csecsemősnővért? Mi a másik oldal sztorija? Annyira érdekes, hogy ők valahogy 99%-ban utálatnak örvendenek.
Leírnád a te sztoridat velük?

Szintén Szombathely. Rendesek voltak, nem tudok rosszat mondani. Segítettek a szoptatási nehézségekben is, és mindig szeretettel bánnak a babákkal.
Ha gondom volt valakivel, az inkább az a bizonyos Orsi nővér volt.

Gondolom mert őket fizetik meg a legkevésbé. Nekem is csak negatív tapasztalataim vannak a Nyiregyi csecsemősökkel.
Mikor kértem, hogy segítsenek a szoptatásnál, félig kifordulva az ajtón csak annyit vetettek oda, hogy hát csak rakja be a szájába a mellét.
Miután utána néztem neten, hogy is kéne ezt csinálni, az volt a gond, hogy folyton elaludt 2 szívás után. Ismét könyörögtem, hogy adjanak tanácsot.
Ismét neten kértem segítséget, de akkor már besárgult, és elvitték kék fény alá, ahol csak meghatározott időben lehetett mellen, így a 3 nap helyett, 1 hét után jöhettem ki, tápszer receptel a kezemben.
Ha be adtuk a gyereket, mert le akartunk fürdeni, úgy néztek ránk, mint a véres rongyra, így a második naptól inkább felváltva mentünk fürdeni a szobatársakkal, és vigyáztunk egymás gyermekére.
A köldökcsonk ápolásnak is neten néztem utána, mert amikor kértem mutassák meg, azt a választ kaptam, hogy otthon sem lesznek ott.
Fogalmam sincs minek fizetik őket, ha semmit nem csinálnak. 🤔

Szinten ahogy az elozo irta, szolnokon is bunko az osszes.
Surgossegi csaszarral szultem, terhessegi mergezessel.
Nem indult be a tejem. 3 napig a babam semmit sem kapott mert tejem nem volt, potlast nem adtak. Vegul mar nagy konyorgesek utan mikor a baba cukorja 2 alatt volt adtak tapszert. Hiaba kertem, nem engedtek. Veresre ragta a bimboimat a kicsi, uvoltve sirt. Sirtam en is mert tehetetlen gyenge voltam. Afta lett a szajaban, besargult.
Soha tobbe a korhaz kozelebe nem megyek

Bar ahogy visszagondolok ugy mint a #3nal a nyiregyi korhazban besargult az enyem is es nem tettek kek feny ala, viszont amikor nem javult akkor az 5.nap egesz ejszakara betettek h menjunk vegre, igy a 6.napon engedtek csak haza.
A szoptatasi tanacsado annyira cibalta a becsomosodott mellemet hogy jobban sirtam kozben mint szules kozben. De az ilyennel elvagyok, csak a babat ne dobaljak.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!