Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan kezeljem az apósomat?

Hogyan kezeljem az apósomat?

Figyelt kérdés
Ma egy hete hogy hazajöttem a kisfiammal a kórházból. Anyukám és anyósom jön segíteni nekem. Hoznak ebédet, gyerekkel is segítenek. Apósom az minden nap jön ő semmit nem segìt csak leül és sörözik meg fáraszt a hülye dumájával. Úgy érzem hogy kifogok bukni mert még nem szoktam össze a picivel és amikor végre elalszik én is lefeküdnék de vagy nem tudok mert apósomat kell hallgatni vagy akkor jön amikor lefeküdnék aludni. Ha meg bezárom az ajtót akkor nyomja a csengőt így a gyerek meg ordit és kezdődik elöről. A gátsebem is faj néha a sìrógörcs határán állok. Nem szeretném megbántani de nem tudom hogyan kezeljem.

2020. jún. 1. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el a férjednek, rendezze le ő. Teljesen normális, hogy minden bajod van, nem akarod kerülgetni.
2020. jún. 1. 20:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Csengő kikapcs, ha N lehet simán mond meg a papanak, hogy nem érsz rá.

Ott a kocsma a sarkon

2020. jún. 1. 20:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Kérd meg apósodat hogy pár napig ne jöjjön, mert nem érzed jól magad, pihenned kell.

Nyugodtan mond meg neki hogy menjen el, majd akkor jöjjön ha a párod otthon lesz és vele majd megbeszélheti amit akar. Nem tudsz mást tenni mint határozottan elmondani neki hogy napközben, amikor nincs otthon a párod, akkor nem jó ha ott van. majd amikor a kicsi nagyobb lesz és neked sem kell már gyógyulnod, pihenned annyit, akkor majd más lesz a helyzet talán.

Tedd hozzá, hogy nagyon örülsz annak hogy érdekli az unokája, de pontosan emiatt, az unokája érdekében csak akkor jöjjön, amikor a párod is otthon van.

2020. jún. 1. 20:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ferjed mondja meg neki szerintem is, a csengot pedig nyugodtan kossetek ki, ha nem erti.
2020. jún. 1. 22:03
 5/5 anonim ***** válasza:
73%
Ott elakadtam, hogy miért kell 3 ember egy újszülött ellátásához...
2020. jún. 2. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!