Mivel lepjük meg apósomat a 60. szülinapja alkalmából?
Figyelt kérdés
2018. máj. 9. 13:37
1/17 anonim válasza:
mi a hobbia, mit szeret csinálni??
az hogy 60 éves és hogy após, nem sokat segít
2/17 A kérdező kommentje:
Festő, év végén vonul nyugdíjba. Augusztusban születik az első két unokája (egy fiú és egy lány). Gondoltam valami babás dologra is, csak nem tudom konkrétan mi lenne jó.
2018. máj. 9. 14:20
3/17 anonim válasza:
Babás dolog biztos nem jutnának eszembe. Apám is ez a korosztály, nem visszük túlzásba az ajándékozást, mivel nem tárgymániás (igényes öltözködésre költ, egyéb magán használatú tárgyakat nem vesz) ezért ilyenkor veszek neki kütyüket, eszközöket ( pl. egyszerűbb okostelefon, zsebkés, óra, napszemüveg, médialejátszó, jobb szerszám, szerszámgép, napszemüveg).
4/17 anonim válasza:
Ajándékozhatsz valami "élményt" is, nem muszáj tárgynak lennie. Attól függően, minek örülne: tankvezetés, Tesla vezetés, motoros technikai tréning stb. Van egy csomó lehetőség:)
5/17 anonim válasza:
Vidd el egy sztriptíz bárba.
Honnan kéne tudnunk, minek örül? Neked kellene annyira ismerned, hogy ezt tudd!
6/17 anonim válasza:
A kurrva biztos, hogy jó ötlet. Csak a mama meg ne tudja.
7/17 anonim válasza:
Babás dologra? Miért, az apósodat fogod megszülni?
8/17 anonim válasza:
Babas dolgot szerintem ne , azt majd maskor, de ne 60. sznapra. Csinaljatok meglepit, egy ebed v vacsora vhol, fizessetek be masszazsra/ wellnesre.
9/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, már amelyik értelmes válasz... ! :)
Persze egy családi ebéd az lesz mindenképp. :)
2018. máj. 11. 10:49
10/17 anonim válasza:
60 éves korra nagy megtiszteltetés, hogy az emberrôl utcát nevezzenek el.
Készíttess egyedi utcanév táblát a Táblafutárnál. www.táblafutár.hu
Sok silert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!