Anyának illik rózsát adni szülinapja alkalmából?
Figyelt kérdés
Már megvan az ajándéka, de szeretnék neki adni egy csokor rózsát. Ha illik milyen színű legyen?2016. nov. 8. 00:05
1/7 anonim válasza:
Igen, illik. Bármilyen színű lehet. De arra figyelj, hogy páratlan számú legyen. MIndegyik színűtől a te esetedben el fog alélni...
3/7 anonim válasza:
Ha tudod róla, hogy nem szereti a piros rózsát, akkor ne adj pirosat. Egyébként egész nyugodtan adhatsz pirosat is (vagy bármilyet)!
(Pirosat féri ne adjon nőnek akkor, ha nem szerelmes belé. De itt eleve nem férfi-női a viszony.)
4/7 anonim válasza:
Pirosat és vöröset is nyugodtan adhatsz, írtam már, hogy bármilyet. El lesz ájulva, mondtam már :D
5/7 anonim válasza:
teljesen mindegy, h adsz neki vagy sem. ajandekkal is felkoszontod. meg ha esetleg sajat kereseted nincs, nem hiszem, h elvarna egyaltalan barmit is. en ha vennek, akkor feheret vahy sargat vennek neki.
6/7 anonim válasza:
Kinek? A kérdező anyukájának?
Hmm... :)))
7/7 anonim válasza:
Persze, a rózsa nem csak a szerelmesek virága.
Ha van valami kedvenc színe, akkor olyat vegyél. Pl. nekem a fehér a kedvencem. Talán te is tudod anyukádról, hogy neki melyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!