Hogyan tudnám a leghatékonyabban távol tartani a kisfiamtól anyósomat és apósomat?
Igazából olyan trükk/tipp érdekelne, ami a férjem bevonása nélkül is megvalósítható. Az lenne a legjobb, ha tőle is távol tudnám tartani a szüleit. Mikor megmondtam anyósomnak, hogy attól, hogy megszületett a fiunk, nem akarom őket sűrűbben látni, ill. hogy hívás nélkül jöjjenek, az volt a válasz, hogy ha ők látni akarják az unokájukat, akkor kocsiba ülnek és kijönnek hozzánk, és hogy Én akkor már csak nem küldöm el őket. (Hát ne legyen ebbe olyan biztos!!!)
Az összeveszés nem megoldás,ha jönnek és férjem is itthon van, biztos beengedi őket, úgyhogy nem tudom mitévő legyek. Lehet úgy hangzik, mintha egy aljas számító nőszemély lennék, de higyjétek el megvan rá az okom.
ÜDV
Ha van rá okod, akkor beszéld meg a férjeddel és találjatok megoldást.
De ez nagyon úgy hangzik mintha igazán nem lenne rá okod, csak személyes antipatia, amit viszont ne vetíts ki a gyerekre.
Szia!
Hát én meg úgy gondolom,hogy a te gyereked,a te otthonod úgyhogy akkor mehet hozzátok bárki amikot ti úgy gondoljátok...(lehet az anyós,após vagy akárki).Én biztos megmagyaráznám nekik,hogy nem ők döntenek ebben a helyzetben,és ha nem akarnak feleslegesen kocsikázni oda-vissza elötte egyeztessenek időpontot.Én a saját szüleimhez nem állítok be anélkül,hogy nem szólok nekik,pedig ott nőttem fel,és ők szintén így viselkednek.Szerintem igazad van.Nem kell különösebb ok rá,hogy miért nem akarod,ti döntötök és kész...
Az a baj, hogy hiába mondom meg nekik, egyszerűen egyik fülükön be, a másikon ki.
A második válaszolónak: Az, hogy egyszerűen unszimpatikusak, nem lenne gond (de hülyén hangzik :) ), de tényleg nekem már ez lenne a legkevesebb. De hidd el ezeket még embernek sem nevezném. Érzéketlen, gerinctelen kétszínű alakok.
Azért köszi, a fiamért mindent, megpróbálok megbírkózni velük..
Utolsó vagyok:
Szerintem ezt a férjeddel együtt kéne elintéznetek.Mert ha ő beengedi te meg nem akkor naná,hogy akkor mennek ha ő is ott van.Valahogy össze kéne fognotok.Persze,nem eltiltásról van gondolom szó,csak azért van magánélet is a világon.Ti már külön család vagytok.:-)
szerintem beszéld meg a pároddal, mert tényleg köztetek lesz gáz belőle, hidd el, tapasztalatból beszélek...
én az anyósomat kitiltottam innen. apósom jó arc, ő jöhet, mikor kedve szottyan... de a nő nem. elszakadt a húr, és a párommal vesztünk össze miatta nagyon. akkor megmodtam, h ennyi volt. heti fél órára ő elviheti a fiamat az anyósomhoz, és befejztük. sajna azóta festettünk, és idepofátlankodott vigyázni a fiamra, míg apósom velem sikálta a parkettát... a vége az lett, h minden mozdulatával idegesíteni próbált, ráadásul még anyázta is magát a fiamnak... gondolhatod mennyire örültem, h látom... szóval mától visszáll a régi rend, egyedül takarítok, de nem leszek idegbeteg és vita sincs. állj a sarkadra és a párod előtt ne keress kis kaput szerintem.
Természetesen nem teljes eltiltásról van szó, csak csökkenteni a nálunk töltött órák számát. Kész átjáró ház van nálunk. Jönnek mennek, ahogy kedvük szottyan. Vasárnap pont negyed 1kor sikerült ide érniük (nem ez volt az első eset), én ugye kétszemélyre főztem, meg amúgy is így fizetés előtt....de azért a pofájukat oda tartották az asztalhoz. Hozni, soha semmit nem hoznak, ha mégis abban sincs köszönet (avas hús a fagyasztóból, leöregedett zöldbab stb..)
Anyósom nem érti meg, hogy ne legyen bent amikor szoptatok, meg ilyen "apró" kis kellemetlenségek amivel mégjobban megkeserítik az amúgy sem felhőtlen viszonyt..
Egyszerűen kivagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!