Hogyan vegyek vizeletmintát a kisfiamtól?
Eddig semmi gond nem volt a zacskós megoldással, de most hogy fél éves már, nagyon sokat mozog, és mindig kifolyik a zacskóból. Ma már 3-at elhasználtunk, de egyikben sem maradt semmi. A zuhanyengedős, vízcsorgatós módszer sem jött be!
Ötletek???
Lehet bután hangzik, de nálam bevált az, hogy az előtt teszem rá, mielőtt elaludna. És alvás közben belepisil.
Mikor leteszem aludni, még megigazítom a zacsit és ott ülök az ágya mellett. Vagy ha ráteszed, nem tudod lekötni a figyelmét valamivel? Érdekes csörgős zenélős játék, ilyesmi. És itasd sokat akkor hamarabb lesz eredmény. Remélem segítettem:))
kisfiam nyolc hós volt amikor kellett a vizeletminta.
egy hétig próbálkoztam mire sikerült. vagy hat zacskót elhasználtam. próbáltam úgy is hogy a pelenkázón játszottam vele egy órát de akkor sem jött össze. abban a pillanatban pisilt ahogy egy másodpercre nem néztem oda.pedig be volt készítve a pohár is hogy majd felfogom a pisit.
a végén úgy sikerült hogy sokat itattam majd kb fél óra múlva levettem a pelust. vártam egy fél órát de semmi. és már nagyon álmos volt . rátettem a zacsit és amikor felkelt akkor végre belepisilt.
mert az sem volt mindegy hogy sikerült rárakni a zacsit.
amikor sikerült akkor egy kicsit levegős maradt és úgy bele tudott pisilni mert nem mozgott el neki.
remélem érthető voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!