Mit csinálok rosszul? 5 napja nem tudok vizeletmintát vinni a dokinak, mert csak egy-két csepp marad benne, vagy jut bele!
Figyelt kérdés
Széthúzom a szeméremajkait, úgy ragasztom oda, nem is a külső részre, de nem sikerül olyan mennyiséget összegyűjtenem, amit már ki lehetne vizsgálni. A bilitől meg ordit. Tanácsok?2011. febr. 1. 08:10
1/8 anonim válasza:
Mi 1 egész estén át itattuk, majd hanyatt fektettük és és szórakoztattuk, miközben kézzel odafogtuk neki a zacsit. Lányoknál szörnyű nehéz ügy.
2/8 A kérdező kommentje:
Már kb. 20 tasakot használtam el, de semmi. A doki azt mondta, hogy reggeli vizelet legyen, mert ha az estit viszem, nem biztos, hogy reális eredményt mutat, mivel már reggelre elszaporodhatnak benne a bacik. De felhelyezni is igen nehéz neki, mert mihelyst meglátja, már rúgkapál.
2011. febr. 1. 08:16
3/8 anonim válasza:
Reggeli? Ha pelenkás akkor ürít éjjel is, neki nincs még tömény reggeli vizelete. Gondolom pelusos, különben bilivel 2 perc lenne a probléma. Vagy miért ordít a bilitől? Mennyi idős a gyerkőc?
4/8 anonim válasza:
Nekem 1-re sikerült,igaz 3 hós volt,akkor a lányom.:)Nekem egyszerű volt.Én hajnalba raktam rá a zacsit és reggelre volt is benne vizelet.:)
5/8 anonim válasza:
A lényeg, hogy az egész punciját takarja a zacskó, bár tényleg nem könnyű kislányoknál.
6/8 A kérdező kommentje:
15 hós a lányom, de a bilire nem ül rá. Az esti vizeletet, illetve az egész nap alatt összegyűjtött azért nem jó, mert egy idő után elszaporodnak benne a bacik, és hamis eredményt mutatna. Én is hajnalban rakom rá, illetve reggel, de délig kellen bevinni a laborba, és hajnaltól délig sem tudok normális mennyiséget gyűjteni.
2011. febr. 1. 08:40
7/8 anonim válasza:
Én már vittem párszor pisimintát, és soha nem reggelit. Délután/estefelé gyűjtöttem, betettem a hűtőbe, és másnap reggel ment a laborba. Soha nem volt gond az eredménnyel. A gyakorlati részhez nem tudok hozzászólni, mert nekem kisfiam van, de szerintem is az lenne a lényeg, hogy az egész punciját takarja a zacsi, ne csak egy kis részt.
8/8 anonim válasza:
Hát 15 hós nem bilizik még, persze. Hát, nincs több ötletem. Nekünk is kellett, de soha nem voltak ilyen megkötések. Vettünk mintát amikor tudtunk, hűtő aztán másnap labor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!