Hogyan lehet a leghatékonyabban kiszivni a baba orrát porszivos orszivóval?
Sterimar baby-t használunk mi is orrszívás előtt. Épp azért, amit Te is írtál, hogy nem volt elég hatékony a orrszívás az orrspray nélkül.
Én személy szerint nem merném befogni a másik orrlyukát. Egyrészt azért, hogy tényleg nehogy sérüljön a nyálkahártya, másrészt azért, mert már így is akkora kínzás az orrszívás. Úgy aztán tényleg azt érezné, hogy mindjárt megfullad. (Szegénykém másfél éves.)
Egyébként én a délutáni és esti elalvás előtt szívtam. Tehát napi 2-szer. Ha nagyon durva volt, akkor többször is, ha hallottam, hogy nem kap levegőt. Napi kb. 4-szer. Max. 5-ször. Pl. alvás utáni felkeléskor is. De ha éjjel hallottam, hogy nem kap levegőt, akkor is kiszívtam. Még ha fel is kellett keltenem miatta - nehogy az arcüregére menjen. Hamar visszaaludt. Szinte azonnal.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!