23 évesen szülni?
Nagy családot szeretnék.
21 évesen befejeztem az egyetemet és 2 évig dolgoztam a szakmámban (a pénz nagy részét félretéve)
A férjemmel úgy döntöttünk tavasszal, hogy akkor jön a baba, mikor szeretne, és hamar be is csekkolt.
Egyesek szerint korai, "elkapkodtuk", nekünk még utaznunk kéne és világot látni, stb. (szerintem amúgy ezt babóval is lehet)
Albérletben lakunk egyébként.
Arról mi a véleményetek, ha valaki "évenként", vagyis kis korkülönbséggel szeretne több gyereket szülni?
Én 30 éves koromig szeretném megszülni az utolsó gyerkőcömet, 5-öt szeretnénk.
Tehát 7 év alatt...
Szerintetek ezt testileg lehet bírni?
(szellemileg, lelkileg úgy hiszem bírni fogom, nagy családom van, kisebb testvéreim nagy korkülönbséggel akikre baba koruk óta és jelenleg is vigyázok, szeretem a gyerekeket, "arra születtem hogy anya legyek")
Kérlek áruld el, mi az a foglalkozás, amivel 2 év alatt albi mellett egy házravalót/ önerőt össze lehet rakni, és ahova 10-15 év kihagyás után 5 gyerek mellett vissza lehet térni.
Nem kötekedésből, csak épp karrierváltáson gondolkodom, és keresem a lehetőségeket.
#57 ha valaki azért nem ehet csokit, mert a tesó nem jár sportolni, ott sztem nem azzal van a baj, hogy sokan vannak....
De szálljatok már le a kérdezőről. Van tapasztalata. Tudja, milyen egy gyerek, sőt azt is, hogy milyen több gyerek. Feltételezem, hogy beszélgetett és ismer olyan anyukákat, akik úgy élnek, mint ami az ő célja is, ezáltal ismeri a dolgok elöl- és hátulütőit is. Miért itt feni rajta mindenki a fogát? Pont azért fog letenni a céljáról, mert a gyk-n megmondják az 1 gyereket nevelők, hogy ő (a kérdező) márpedig kis naiv, mert KÉPTELENSÉG, hogy a sok gyerekes család jól működjön és mindenki boldog legyen benne? - annak ellenére, hogy a tapasztalat és a valóság azt mutatja, hogy igenis működik ez, sőt: segítenek egymásnak a családok, támogatják egymást a testvérek, és ez egy olyan rendszer, amibe minden résztvevő, ha minimálisat belead, akkor mindenki olyat profitál, ami másnak elképzelhetetlen.
Szerintem, mint már többször írtam is, ne turkáljon senki a másik
-pénztárcájában
-kapcsolatában
-családi életében
-testi lelki épségében
-a gyerekek !feltételezett! elégedettségében
hanem mindenki akkora családot alapítson, amekkorát szeretne akár 0, 1, 3, 5 vagy 8 gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!