Ha 36 évesen fogom szülni első gyermekeket jó eséllyel nem lesz egészséges?
Figyelt kérdés
A férjem egyébként 4 évvel fiatalabb2018. szept. 14. 07:24
1/8 anonim válasza:
Miért ne lenne? Az életkor előrehaladtával való igaz, nagyobb a kockázata annak, hogy valamilyen gondja/betegsége lesz, de a mai világban rengeteg féle vizsgálat, teszt van, ami megmutatja, ha gond lenne. Egy huszonévesnek is születhet beteg babája, és egy 40-esnek is egészséges.
2/8 anonim válasza:
Alig magasabb az esély bármilyen problémára ia, mint 20 évesen. A világ nagy részén teljesen természetes, hogy 35-40 közt szülnek a nök és nincs több sérült gyerek, mint ahol a 20-25 év közti szülések vannak divatban, a fö különbség csak az, hogy a késöbb vállalt gyerekek általában jobb körülmények közt jönnek világra és az anya is értelmesebben tud foglalkozni a gyerekkel!
3/8 anonim válasza:
Hülyeség, de szerintem csak akkor szüljél ha már legalább ennyivel tisztában vagy.
4/8 anonim válasza:
🙄
36 evesen ilyen kerdes ?
Nembirom tovabb ezt az oldalt!
5/8 anonim válasza:
Jó, akkor pesszimista vagy😹Toroltesd ezt is.
6/8 anonim válasza:
35 évesen szültem a lányomat,egéséges.
8/8 anonim válasza:
Szerintem most még nem késő. Nem 46 vagy, hanem 36 nagyon nem mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!