Járt már valaki úgy, hogy az első 12. hétben nem fejlődött ki az orrcsont, és mégis egészséges babája született?
12.hetes Uh-on kisebb orrcsontot láttak és a tarkóredő is 3.7 mm volt.Volunk korionboholy mintavételen és most az eredményre várunk.Sajnos sok jóval nem bíztattak.😭😭😭
Nálatok a többi érték rendben volt? Egyáltalán nem láttak orrcsontot?
Kívánom, h minden rendben legyen!
Nekem ezek az értékek:
NT: 3,6 mm
NB biztonsággal nem ítélhető meg.
BPD: 18 mm.
Testszerte oedema ábr.
Szerinted? a magzatvízvételt nem vállaltam, kedden megyünk 4 D s genetikai UH ra de iszonyúan félek.
nem tudom, én nem vagyok orvos, de ha laikusként belegondolok, egy uh nem tudja kimutatni, ha genetikai eltérés van, csak ha annak nagyon durva külső jegyei is vannak. (de ne legyen igazam és nem azért írtam, hogy bántsalak, félre ne érsd).
Ha nálatok is a down jött képbe (feltételezem igen, az orrcsont hiánya és vastag t.redő, meg ödéma miatt), akkor lehet csak arra prena szűrést kérni és az már töredéke a komplett csomagnak. (talán 70E)
Valami vizsgálat mindenféleképpen kell szerintem hogy ki tudják zárni az öröklődő betegségeket. A következő terhességednél lesz ennek majd fontossága. Mi is 4D genetikán voltunk de az orvos tovább küldött genetikai UH-ra majd a genetikus a CVS-re mert az biztosabb mint egy Uh.Ha ott rossz az eredmény akkor sajnos.....
Nem tudom h egy 4D uh eredménye alapján engednek e beavatkozást ha ne adj Isten beteg a baba?
Nekünk jövő7 szerdán lesz meg a mintavétel eredménye de én is rettegek. Uh-on, kombi teszt eredménye alapján sajnos sok jóra nem számítok.
Remélem ti jobb híreket kaptok majd.
1-es vaszoló ismét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!