Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan, akinek a gyermeke...

Van olyan, akinek a gyermeke valamilyen különlegesebb, átlagon felüli neve (ke) t visel? Ha igen, mi az?

Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 17:07
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
itt (romániában) bárhogy keresztelheted a gyereked. csakhogy furcsa dolgok születnek akkor mikor valamelyik név valamit jelent a másik nyelvén. pl a Beáta románul részeg/ittas nőt jelent. és még vannak ehhez hasonlók...
2010. aug. 9. 21:22
 42/44 anonim válasza:

Az én nevem Bernadett. És személy szerint nagyon szeretem. Persze ezzel is " szenvedtem" mert a becézések, nem mindenkinek tetszettek.. Küzdöttem a Berni-ért.. de mindenki a " bernipásztor"-ral csúfolt. Meg persze a Bernárd.. stb.. én úgy voltam vele, hogy nem érdekel.. én voltam az iskolában az egyetlen Bernadett és büszke voltam rá. Ha be kellett mutatkozni, és kérdezték hogy hogy szólíthatnak, mindíg a Bernit-mondtam. Mire ők visszakérdeztek: Mint a kutya? Én meg mosolyogva helyeseltem. :D Nem érdekelt, és most sem érdekel. Én úgy vagyok vele, akit csúfolni akarnak, azt úgy is fogják.. miután rájöttek a kedves osztálytársak, hogy rám nem lehet hatni ezekkel a piszkálódásokkal.. abbahagyták. :)

Egyébként kedves kérdező, az osztályomba járt egy Eliza nevű lány. Ő volt a városunkban az egyetlen Eliza. Szerintem szép és különleges név. :)

2010. aug. 11. 10:21
 43/44 anonim ***** válasza:
Még visszatérve a csúfolásra.Az én vezetéknevem elég egyedi,és szinte könyörög,h csúfolják,minden iq nélkül lehet szórakozni vele.De érdekes módon néhány ugratástól eltekintve sosem bántottak,úgyh továbbra is azt mondom,akit akarnak,azt bármi miatt tudják csúfolni,nem kell hozzá különleges név.
2010. aug. 11. 10:44
 44/44 lizzycsa válasza:

Én simán csak Dorottya vagyok. Külföldön tanulok, ott simán csak Dóri az egyszerűség kedvéért. na most a Dorynak angolul a Némóból a zizi halat hívják. Ahányszor bemutatkozom megkérdezik hogy 'mint a hal?' én is mindig csak vigyorogva bóligatok..

Szerintem különben mindegy kit hogy hívnak úkerülhet ilyen helyzetbe

2010. aug. 15. 02:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!