Van olyan, akinek a gyermeke valamilyen különlegesebb, átlagon felüli neve (ke) t visel? Ha igen, mi az?

Az én nevem Bernadett. És személy szerint nagyon szeretem. Persze ezzel is " szenvedtem" mert a becézések, nem mindenkinek tetszettek.. Küzdöttem a Berni-ért.. de mindenki a " bernipásztor"-ral csúfolt. Meg persze a Bernárd.. stb.. én úgy voltam vele, hogy nem érdekel.. én voltam az iskolában az egyetlen Bernadett és büszke voltam rá. Ha be kellett mutatkozni, és kérdezték hogy hogy szólíthatnak, mindíg a Bernit-mondtam. Mire ők visszakérdeztek: Mint a kutya? Én meg mosolyogva helyeseltem. :D Nem érdekelt, és most sem érdekel. Én úgy vagyok vele, akit csúfolni akarnak, azt úgy is fogják.. miután rájöttek a kedves osztálytársak, hogy rám nem lehet hatni ezekkel a piszkálódásokkal.. abbahagyták. :)
Egyébként kedves kérdező, az osztályomba járt egy Eliza nevű lány. Ő volt a városunkban az egyetlen Eliza. Szerintem szép és különleges név. :)

Én simán csak Dorottya vagyok. Külföldön tanulok, ott simán csak Dóri az egyszerűség kedvéért. na most a Dorynak angolul a Némóból a zizi halat hívják. Ahányszor bemutatkozom megkérdezik hogy 'mint a hal?' én is mindig csak vigyorogva bóligatok..
Szerintem különben mindegy kit hogy hívnak úkerülhet ilyen helyzetbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!