Van olyan, akinek a gyermeke valamilyen különlegesebb, átlagon felüli neve (ke) t visel? Ha igen, mi az?

Én olyan nevet adtam a gyerekeimnak ,ami tetszett, de mégis el lehet róla dönteni, hogy fiúnév, vagy lánynév.
Nem hódoltam be semmilyen aktuális-most éppen "az adjunk hülyébbnél hülyébb ősi magyar nevet a gyereknek"
Nekem volt egy Mercédesz navű osztálytársam az általános iskolában (78-ban kezdtem az eslőt), szegény lányt akkor nagyos sokat csúfolták.
Mert a gyerekek ilyenek voltak/vannak/lesznek, erre is gondolni kell névadáskor.

Utolsónak:sztem bárkinek a nevét körbe lehet röhögni,biztos vagyok benne,h a te gyerekeid nevén is remekül lehet szórakozni.
"Nem hódoltam be semmilyen aktuális-most éppen "az adjunk hülyébbnél hülyébb ősi magyar nevet a gyereknek" A te szegénységi bizonyítványod,ha így gondolkodsz, a helyedben nem nagyon hangoztatnám.És nem tudhatod ki miért adja azt a "hülye" nevet a gyerekének amit adott,úgyh ne szólj le mindenkit ismeretlenül.
Az én "hülye" nevű gyerekem remekül érzi magát az iskolában,soha nem csúfolták a neve miatt,szereti,és nem cserélné másra.Az ovisokat sem csúfolta senki,soha.
Ahogy már írták:ha valakit csúfolni akarnak,akkor teljesen mindegy mi a neve,csúfolni fogják,a neve miatt, a haja színe miatt,az anyja kövérsége miatt,az autójuk színe miatt.Bármi miatt.Egyébként vezetéknév miatt sokkal gyakrabban csúfolódnak,azt pedig nem lehet megváltoztatni.

Jaj, végre egy jó vitatéma. Már úgyis unalmas volt a császár-nem császár, szoptassunk-ne szoptassunk:) :) :)
Ja, a témához. Nekem az a név ami nem tetszik, és errefelénk egyre többet hallom az a Brendonka.
Amúgy én is amellett vagyok, hogy ne legyen az osztályban 20 ugyanolyan nevű (Anna, Bence), amikor a tanár szólítja, de azért az sem tetszik, ha a szülők ezzel szertnének kitünni, hogy minél feltűnőbb nevet választanak a gyereknek. Mellesleg mostanában nem divat mondjuk Anikó, vagy Anita nevet adni sem a piciknek, pedig szerintem ezek is szépek. Meg az Éva is, meg ...

Hát igen! Hihetetlen, hogy még ezen is össze lehet szólalkozni...
Hány válasz is érkezett a kérdésre? Magára a kérdésre? Zonga anyukája a kérdésre válaszolt!

Én is a kérdésre válaszoltam,le is lettünk hülyézve Zonga anyukájával együtt.:))Illetve a nevek lettek lehülyézve.:))
Egyébként OFF,de van olyan röhejes név,ami klasszikussá lesz,ilyen a Nemoda Buda,náluk már több generációban is előfordult a név.:)

22:14-nak
szuperanya vagy szupernevű szupergyerekkel
Gtarulálok:-(((((((((
előtted válaszoló

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!