Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan, akinek a gyermeke...

Van olyan, akinek a gyermeke valamilyen különlegesebb, átlagon felüli neve (ke) t visel? Ha igen, mi az?

Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 17:07
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
Ez nem nekem szól ugye? Mert azt a hsz-t nem én írtam... :)
2010. aug. 1. 20:38
 22/44 anonim ***** válasza:
74%

Én olyan nevet adtam a gyerekeimnak ,ami tetszett, de mégis el lehet róla dönteni, hogy fiúnév, vagy lánynév.

Nem hódoltam be semmilyen aktuális-most éppen "az adjunk hülyébbnél hülyébb ősi magyar nevet a gyereknek"

Nekem volt egy Mercédesz navű osztálytársam az általános iskolában (78-ban kezdtem az eslőt), szegény lányt akkor nagyos sokat csúfolták.

Mert a gyerekek ilyenek voltak/vannak/lesznek, erre is gondolni kell névadáskor.

2010. aug. 1. 21:31
 23/44 anonim ***** válasza:
29%

Utolsónak:sztem bárkinek a nevét körbe lehet röhögni,biztos vagyok benne,h a te gyerekeid nevén is remekül lehet szórakozni.

"Nem hódoltam be semmilyen aktuális-most éppen "az adjunk hülyébbnél hülyébb ősi magyar nevet a gyereknek" A te szegénységi bizonyítványod,ha így gondolkodsz, a helyedben nem nagyon hangoztatnám.És nem tudhatod ki miért adja azt a "hülye" nevet a gyerekének amit adott,úgyh ne szólj le mindenkit ismeretlenül.

Az én "hülye" nevű gyerekem remekül érzi magát az iskolában,soha nem csúfolták a neve miatt,szereti,és nem cserélné másra.Az ovisokat sem csúfolta senki,soha.

Ahogy már írták:ha valakit csúfolni akarnak,akkor teljesen mindegy mi a neve,csúfolni fogják,a neve miatt, a haja színe miatt,az anyja kövérsége miatt,az autójuk színe miatt.Bármi miatt.Egyébként vezetéknév miatt sokkal gyakrabban csúfolódnak,azt pedig nem lehet megváltoztatni.

2010. aug. 1. 22:14
 24/44 anonim ***** válasza:
50%

Jaj, végre egy jó vitatéma. Már úgyis unalmas volt a császár-nem császár, szoptassunk-ne szoptassunk:) :) :)

Ja, a témához. Nekem az a név ami nem tetszik, és errefelénk egyre többet hallom az a Brendonka.

Amúgy én is amellett vagyok, hogy ne legyen az osztályban 20 ugyanolyan nevű (Anna, Bence), amikor a tanár szólítja, de azért az sem tetszik, ha a szülők ezzel szertnének kitünni, hogy minél feltűnőbb nevet választanak a gyereknek. Mellesleg mostanában nem divat mondjuk Anikó, vagy Anita nevet adni sem a piciknek, pedig szerintem ezek is szépek. Meg az Éva is, meg ...

2010. aug. 1. 22:43
 25/44 anonim ***** válasza:
Ja meg jönnek a Dzsesszikák... a hátamon feláll a szőr, pedig az egyik barátnőm 1 nappal utánam szült és így hívják a kislányát. Szóval a Zsófia nevű kislányomnak lesz egy Dzsesszika nevű kis barátnője :D Na de ha Nekik ez tetszik, senki nem tehet ellene semmit, még az sem, aki viseli. Épp ezen gondolkodtam, mikor vártam a kislányomat. Hogy nagy felelősség a név adás, hiszen én döntöm el azt, ami végig kíséri az egész életét. Ebből nem szabad viccet, vagy divatot csinálni. Lásd Búza Virág és társai. Hát marha vicces... Nem tudom, hogy szülők hogy lehetnek ennyire bunkók (!!!!) a saját gyerekükkel. És ne tessék félre érteni, itt most nem a különleges nevekre gondolok. Senkit nem akarok megbántani, csak annyi a véleményem, hogy ésszel kell nevet választani :)
2010. aug. 1. 23:02
 26/44 anonim ***** válasza:

Hát igen! Hihetetlen, hogy még ezen is össze lehet szólalkozni...

Hány válasz is érkezett a kérdésre? Magára a kérdésre? Zonga anyukája a kérdésre válaszolt!

2010. aug. 1. 23:03
 27/44 anonim ***** válasza:
Az en kislanyom ket nevet kapot : Nilofer Ayesha (kulfoldi az apuka). Mi a velemenyetek?
2010. aug. 1. 23:18
 28/44 anonim ***** válasza:
35%

Én is a kérdésre válaszoltam,le is lettünk hülyézve Zonga anyukájával együtt.:))Illetve a nevek lettek lehülyézve.:))

Egyébként OFF,de van olyan röhejes név,ami klasszikussá lesz,ilyen a Nemoda Buda,náluk már több generációban is előfordult a név.:)

2010. aug. 1. 23:20
 29/44 anonim ***** válasza:

22:14-nak

szuperanya vagy szupernevű szupergyerekkel

Gtarulálok:-(((((((((

előtted válaszoló

2010. aug. 1. 23:35
 30/44 anonim ***** válasza:
Ja,hogy te ezt értetted belőle?Gratulálok,tényleg fennen lobogtatod a szegénységi bizonyítványodat,kommentelj még párat,hátha van aki nem vette észre.:DDD
2010. aug. 2. 06:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!