Van olyan, akinek a gyermeke valamilyen különlegesebb, átlagon felüli neve (ke) t visel? Ha igen, mi az?
Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 17:07
31/44 anonim 

válasza:

Kisfiam Ruben. A mai felfogással ellentétben nem új divatnév, hanem régi bibliai eredetű név, szerintünk gyönyörű!
32/44 anonim válasza:
az én nevem: Lucia
mit gondoltok róla?
15L
33/44 anonim válasza:
Lúcia szép, pl. Személy szerint a hétköznapi neveket jobban szeretem és szivesebben is adnám a gyerekemnek, lehetne ezer egyedik Zsuzsi vagy Rita vagy Olivér vagy bármi.. Árpád, Viktor, Igor stb. Ilyen Zonga, Hanga, Enya stb nem tetszenek, de ez csak személyes vélemény, ezeket nem itélem el. Ellentétben az olyanokkal akik színészekről, hirességekröl nevezik el csak azért mert... És ha a gyerek azt a személyt egyenesen rühelni fogja? Najó, erre van a névcsere, manapság már csak pár papír :D ( persze büntetett előélet nélkül )
A harmadik kategória az ilyen Ignác, Bonifác, Gyárfás, Kleofás, Teofil pfuájj :D magamon, illetve gyerekeimen nem viselném el, de gyilkolni lehet velük szépen.
34/44 anonim válasza:
Az én második keresztnevem Adolf :D És végül is én is valakinek a gyereke vagyok :D Ja nincs bajszom, és nem is lesz :D Viszont mikor ez ember túléli a kamaszkort a sok cinkel (már akinek elárulja :) ) Felnőttként hatalmas poén így bemutatkozni :D:D Egy életre megjegyez magának akivel kezet fogtál :D
36/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, az utolsó válaszoló véleményére nem is reagálnék! Nem kitalált nevekre lettem volna! kíváncsi, hanem igazi, valódi !nevekre! Köszönöm,és további szép napot kívánok mindenkinek! :-)
2010. aug. 8. 18:06
37/44 anonim 

válasza:

hello. a kislányom egy hete, júl 31-én született, a szülinapomon. Yvette a neve. erdélyben élünk, egy román többségű faluban (vagyis csak én vagyok magyar és egy barátnőm apukája:D) igy még senki nme hallott erről a névről, sőt sokan azt hiszik fiu név (a románoknál minden női név "A" betűvel végződik, a Yvette nem, ezért)
38/44 A kérdező kommentje:
De érdekes! Az én unokatestvéremnek (36 éves) is ekkor van a születésnapja, és a nagynéném neveltfiának pont egy hete született kisbabája, Zoé Maja lett a neve :-)
2010. aug. 8. 19:15
39/44 bessy2008 válasza:
A mi kislánykánk most 3.5 éves. Ivett nevet kapta. Y-nal szerettük volna de azt mondták, hogy csak akkor lehet, ha kérvényezzük valahol. Amíg csak lehetett kutattam kerestem, de nem találtam olyan szervet ahol ezt lehetett volna kérvényezni.Így maradt sima I.
40/44 anonim válasza:
A szomszéd kislányát Mezei Virágnak hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!