Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan, akinek a gyermeke...

Van olyan, akinek a gyermeke valamilyen különlegesebb, átlagon felüli neve (ke) t visel? Ha igen, mi az?

Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 17:07
1 2 3 4 5
 1/44 anonim válasza:
42%
nagyon különleges nevek a Lakatos Kevin, a Kolompár Dzseniferr és az Orsós Márió...
2010. aug. 1. 17:11
 2/44 anonim ***** válasza:
53%
hát igen ezek tényleg azok... :D
2010. aug. 1. 17:12
 3/44 anonim ***** válasza:
66%
az én lányom Zonga
2010. aug. 1. 17:18
 4/44 anonim ***** válasza:
22%

A Zonga a zongora becézése? A sznob szülők nem gondolnak a gyerekük iskolás és felnőtt korára. Nem értem,miért nem kaphat egy nagyar gyerek normális nevet!

Az enyém Csilla,ez nem mindennapi,de normális.

2010. aug. 1. 17:21
 5/44 anonim ***** válasza:
12%
Zonga???!!!
2010. aug. 1. 17:28
 6/44 anonim ***** válasza:
55%
Én az Ajándéktól mászok a falra. Na de a Kolompár Marlonbrandó, és a Lakatos Tarzan sem volt rossz :D
2010. aug. 1. 17:30
 7/44 anonim ***** válasza:
100%

A kedvencemet a férjem mesélte, ügyeletre hoztak be egy kisfiút és az asszisztens nő úgy szólt ki neki hogy mégse legyen olyan ciki a helyzet, hogy -Csák anyuka, hozza be a kis Noriszt :)))

(Csák Norisz...)

2010. aug. 1. 17:52
 8/44 anonim ***** válasza:
81%

[link]

köszönöm mindenkinek a bunkó reakciót, szeretjük ezt a nevet ...

2010. aug. 1. 17:56
 9/44 anonim ***** válasza:
100%
A fiaim Cseke és Csoma,az ikerlányaim Rege és Édua.Az Éduát kivéve ritkák,mindegyik régi magyar név.
2010. aug. 1. 17:58
 10/44 anonim ***** válasza:
42%

17:56

Minden tisztelettel: én nem reagáltam bunkón, csak visszakérdeztem. Amúgy meg megjegyezném, hogy amit írsz "mi szeretjük ezt a nevet" épp az, amiről ezek a nevek szólnak. A szülő szereti, meg a gyerek esetleg, amíg nem lesznek fontosak a barátok, vagy amíg nem hasonlítgatja magát másokhoz és nem alakul ki a tetszésvágy. Utána el fog küldeni vele titeket a susogósba...

Tudom, rengeteg ilyen tanítványom van, akiket végigtanítottam 1. osztálytól 8.-ig. A Zongával még nem találkoztam, bevallom.

2010. aug. 1. 18:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!