Van olyan, akinek a gyermeke valamilyen különlegesebb, átlagon felüli neve (ke) t visel? Ha igen, mi az?

A Zonga a zongora becézése? A sznob szülők nem gondolnak a gyerekük iskolás és felnőtt korára. Nem értem,miért nem kaphat egy nagyar gyerek normális nevet!
Az enyém Csilla,ez nem mindennapi,de normális.

A kedvencemet a férjem mesélte, ügyeletre hoztak be egy kisfiút és az asszisztens nő úgy szólt ki neki hogy mégse legyen olyan ciki a helyzet, hogy -Csák anyuka, hozza be a kis Noriszt :)))
(Csák Norisz...)

17:56
Minden tisztelettel: én nem reagáltam bunkón, csak visszakérdeztem. Amúgy meg megjegyezném, hogy amit írsz "mi szeretjük ezt a nevet" épp az, amiről ezek a nevek szólnak. A szülő szereti, meg a gyerek esetleg, amíg nem lesznek fontosak a barátok, vagy amíg nem hasonlítgatja magát másokhoz és nem alakul ki a tetszésvágy. Utána el fog küldeni vele titeket a susogósba...
Tudom, rengeteg ilyen tanítványom van, akiket végigtanítottam 1. osztálytól 8.-ig. A Zongával még nem találkoztam, bevallom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!