Van még rajtam kívül olyan szülő aki megbánta a gyerekvállalást?
Figyelt kérdés
Azt hiszem rosszul választottam apukát, elsiettem a döntést, és úgy erzem megbántam az egész gyerekvállást. Természetesen nem a pici életére gondolok, mert ő egy nagyon boldog és kiegyensúlyozott baba (közel 1 éves) akiért az életemet oda adnám. Türelmes és odafigyelő anyukának tartom magam aki alkalmas az anyaságra. De büntudatom van hogy nem a megfelelő körüményekbe született. Itt most az erzelmi dolgokra gondolok. Valószìnü hogy egyedül kell majd felnevelnem. Amit nagyon bánok, mert szerintem az erzelmi biztonsághoz 2 szülő kell. Így kevés leszek neki, és azt kívánom hogy bárcsak visszacsinálhatnám. Anyagilag apuka mindent megteremtett nekünk, nyilván ezután érzelmileg is anyagilag is csorbulni fog a dolog. Szeretnék egy jobb apukát neki, de tudom hogy tökéletes család már nem leszünk. Ezért akarnám visszacsinálni az egészet.2020. jún. 19. 11:00
11/13 anonim válasza:
A válást/szakítást nagyon gondold meg. Értem és megértem, hogy miért tennéd, ha tennéd. De egyedül maradni egy gyerekkel semmivel sem boldogítóbb vagy kiegyensúlyozottabb, mint a jelenlegi helyzet. Persze itt most kaptál néhány példát olyanoktól, akik utána "megfogták az Isten lábát", nagy szerelem és óriási boldogság van az új párjukkal, de nézz szét a való életben, és látni fogod, hogy ez a ritkább. Sokkal gyakoribb a "cseberből vederbe" eset vagy mint az enyém, hogy egyedül maradtam végleg, mert nem akartam bevállalni egy újabb rossz kapcsolatot/párt, másmilyen meg nem jött, a gyerekes anyukákért ugyanis nyilván nem kapkodnak a jobbnál jobb férfiak...
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, en is így látom. Egyszerü mondani hogy vessek véget, de lehet megeri kitartani.
99%ban minden ram marad a gyerekkel kapcsolatban, szóval lehet hogy menne is. De nem egyszerű
2020. jún. 19. 19:59
13/13 anonim válasza:
Szia! Az en ferjem akkor szokott ra a drogokra mikor 1 honapos terhes voltam.😅 2 honaposan elhagytam.
Nincs buntudatom h igy alakult, sokkal inkabb lenne ha egy drogosnak szulok kisbabat! Vagyis egy haztartasba vele.
21 eves vagyok, nem hiszem h eletem vegeig egyedul maradnek.😊 hidd el te se fogsz. A kisbabad erzelmi biztonsaganak sokkal jobbat tesz 1 jo szulo, mint 2 rossz, vagy akar csak 1 rossz. Fel a fejjel emiatt ne band meg 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!