Van még rajtam kívül olyan szülő aki megbánta a gyerekvállalást?
Szia!
Ugyan ezt éreztem, ugyan ezen mentem keresztül. Rossz embernek szültem, nem ismertem meg igazán, 8 hónap együttjárás után lettem terhes.
Ő 30 éves volt ekkor, saját házzal, jól menő vállalkozással, sok pénzzel. Megtartottuk, boldogan vártuk a lányunkat. Aztán megszületett, s elromlott minden,kiismertem milyen ember is valójában.
Csalódott voltam, nem akartam elválni,mert mindig is egy boldog családról álmodoztam,de rá kellett jönnöm,hogy mi sose leszünk együtt boldogok.
2 éves volt a gyerek mikor elhagytam az apját.
Azóta 5 év telt el....közösen neveljük tovább a gyereket, fizet rendesen havonta, és mindent megad a lányának.
Közben megtaláltam a tökéletes férfit, aki fantasztikus ember, és nagyszerű apuka! Olyan akiről mindig is álmodtam. Idén házasodtunk. Imádják egymást a lányommal, igazi , boldog család lettünk, s most tervezzük a kistesót.
Úgy érzem jól döntöttem!
Nem a gyermek életet bántam meg, szerintem hatalmas szeretettem nevelem öt.
Azt erzem amit az utolsó válaszoló leírt. És most mérlegelem hogy lehet-e ebből a kapcsolatból még boldog család. A gondom az hogy más emberrel se tudom elképzelni. Szomorú lennék miatta ha egy másik ferfi nevelné az apukája helyett. Pont ezert ismétlem, hogy szeretem a gyermekem, ezért is vagyok boldogtalan, mert rá kell jönnöm hogy nem tud egy boldog családban felnőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!