Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A plüssálatokat mosás után...

A plüssálatokat mosás után mennyi ideig kell a fagyasztóba rakni?

Figyelt kérdés
2010. júl. 31. 14:09
 1/6 anonim ***** válasza:
miért kell a fagyasztóba rakni?
2010. júl. 31. 14:09
 2/6 A kérdező kommentje:
az atkákat kiöli, meg az egyéb élőlényeket.
2010. júl. 31. 14:17
 3/6 anonim ***** válasza:
ja nem tudtam. de sajna igy a kérdésedre sem tudok válaszolni:-(
2010. júl. 31. 14:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát én ezt nem is halottam.... szerintem 1-2 napig bőven elég.Egyébként passz

Hm kíváncsi vagyok a válaszokra

2010. júl. 31. 14:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok

Utána keresztem és:

Plüssállat-mentesítés

A gyermekek igen gyakran játszanak és alszanak különböző plüssállatokkal. Sajnos bármennyire kedvesek is ezek a játékok, tudni kell, hogy igen jó búvóhelyet jelentenek az atkák számára.

Lehetőleg az allergiás gyermekek ne aludjanak plüssállattal. Igyekezzünk olyan állatot beszerezni, amely magas hőfokon hetente mosható. Ha ez nem lehetséges, akkor hetente fagyasszuk le a játékállatot legalább 12 órára. A leghatékonyabb, ha a fagyasztás után mosunk is, ugyanis a fagyasztás elöli az atkákat, de megmaradnak az allergének. Ezeket a mosás tudja eltávolítani.

Az atkákra a napfény is pusztítólag hat, ezért az állatok napoztatása is megfelelő megoldás lehet. Sajnos az allergének ez esetben sem távoznak, ezért a mosás itt is indokolt.

2010. júl. 31. 14:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne mosás után fagyaszd, hanem előtte. Kb 1 napra.
2010. júl. 31. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!