Hogyan lehet kiszedni azokat a foltokat, amit az előző mosás nem vett ki?
Figyelt kérdés
Gondolok itt legfőképp gyümölcsfoltra. :(2010. máj. 28. 19:31
1/5 anonim válasza:
Nem tudom mennyit segít, ha most beáztatod előtte. Én a gyümölcs- és pl. spenót foltokat mindig úgy szedem ki, hogy az a ruha rögtön megy áztatásba, és másnap mosom ki, így ki szokott jönni.
2/5 anonim válasza:
Vanish szappannal szoktam bedörzsölni mosás előtt. Akkor is kijön, ha bele van száradva. Ma pl. az eper, és a paradicsom is gyönyörűen kijött belőle:)
3/5 anonim válasza:
Én olyankor-még vizesen-egyből újra Vanish szappanozom.A héten jártam így(a paradicsomos spagetti maradványa nem jött ki elsőre,hiába dörzsöltem a Vanish-el)másodjára eltűnt...
4/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem ha már egyszer kimostam semmi nem segített csak a clorox (de csak fehér ruhákon).
Én is úgy csinálom, hogy ha valamivel leeszi a ruháját, vagy kakis lesz, egyből vanish szappannal kimosom, és utána beáztatom, vagy ha van elég ruha, egyből megy a gépbe. Frissen szinte minden kimosható így.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat, de nekem is az a bajom, hogy már beszáradt a folt, hisz egyszer már kimostam.
Na most kipróáltam tegnap, hogy egy éjszakára bekentem Ariel folttisztítóval (minta csomag, csak ez volt itthon) és így halványodtak a foltok. Most még bízoma nap jótékony erejében is ;)
2010. máj. 29. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!