Melyek azok a body-k, amik a hosszú használat, sok mosás után sem veszítik el az alakjukat?
Figyelt kérdés
2011. jan. 27. 14:10
1/12 anonim válasza:
A Scamp bodyk pont ilyenek,mi imádjuk őket.
Innen lehet tőlük rendelni: www.scamp.hu
2/12 anonim válasza:
Nálunk a C&A-ban kapható bodyk váltak be. Igaz 1 db 790, de nem csk egy szezont bír ki, hanem több gyereket is!
3/12 anonim válasza:
na, én is a Scamp-ot akartam írni...
4/12 anonim válasza:
sanetta,h&m.Turiba apropenz,elobb kinovi minthogy tonkremenne.
5/12 anonim válasza:
Nekünk a cherokee / tesco is jó volt!
a c&a-s is szuper! bár mocsok drága.
6/12 anonim válasza:
A H&M-ben egyesével kapható vastagabb anyagú bodyk a legjobbak tapasztalataim szerint. Nekünk van minden márkából: Prince Oliver, Brendon, C&A, Cherokee, Next stb, de a H&M-esek a legtutibbak, simán kibírnak 3 gyereket is!
7/12 anonim válasza:
A tescoban kaphatók is nagyon jók, és szuper a mintájuk is :)
meg c&a, és turiban is ki lehet fogni néha jókat.
8/12 A kérdező kommentje:
A tescos nekem nem vált be, ki vannak nyúlva, eldurvultak. A C&A-s bodykat nem tartom drágának (790 ft-ért), azt kipróbálom.
2011. jan. 27. 14:15
9/12 anonim válasza:
scamp párti vagyok én is, csak ilyen body-nk van
börzén akciósan szoktam venni 20-25 db-ot(persze nm egy méretet) 690-890 Ft db-ja
10/12 anonim válasza:
Új body-t én is csak a Scamptól vettem. A régebbiek turkálóból vannak, több évesek, és szerintem jó állapotban vannak. Most itthonra, télre vannak kölcsönkapottak is, majd tavasszal akarok megint új Scampos body-kat. Akkor jönnek az újak ki, nagyon jópofák lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!