Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 6 hónapos lány babának milyen...

6 hónapos lány babának milyen ajándékot vehetnék?

Figyelt kérdés
Sajnos egyáltalán nem értek a babákhoz. A koronavírus miatt eddig nem tudtam meglátogatni a testvéremék gyerekét, aki most lett 5 hónapos. Szeretnék neki valami meglepetést vinni. Valami játékot. Segítenétek, hogy 6 hónapos kortól milyet érdemes?
2020. jún. 8. 08:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
15%
Így van fennt a neten,hogy Fisher price tanuló tablet. Itt 12hó felett javasolja. Érdekes,mi már tudunk vele játszani. 6/7ezer forint.
2020. jún. 8. 09:43
 12/16 anonim ***** válasza:
18%
Tanuló tablet. Fú de nagy ötlet! Így lesz szép lassan kütyü-függő a gyerek... :/
2020. jún. 8. 09:55
 13/16 anonim ***** válasza:
67%
Nem attól lesz függő a gyerek,hogy kap egy zenélő játékot. Tetszik neki mert érdekesnek találja. Hosszabban leköti,mint a többi játéka. Mi is ajándékba kaptuk sok más mellett. Ezt szereti a legjobban,ezért ajánlottam.
2020. jún. 8. 10:19
 14/16 anonim ***** válasza:
63%

[link]

Ezt nagyon élvezte a fiam.

2020. jún. 8. 11:19
 15/16 anonim ***** válasza:
23%

Csak Fisher Price játékot!!!

Rendkívül minőségi és egyáltalán nem túlárazott...

2020. jún. 8. 12:31
 16/16 anonim ***** válasza:

14

Ezt a fiam 2 hónaposan használja

[link]

Ezt akkor kapta

És még 2 évesen is szereti

[link]

Úgyis fogzik

[link]

Ez sztem túlárazott, de nagyon menőnek számít

2020. jún. 8. 15:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!