Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szóltok a Csinszka lánynév...

Mit szóltok a Csinszka lánynévhez?

Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 00:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik.Van is ilyen nevű ismerősöm.Nagyon szép lány.
2010. júl. 30. 08:57
 12/20 anonim ***** válasza:
52%
Nekem tetszik,csak egyrészt azért nem adnám,mert ahogy már írták,nagyon kötődik egy adott személyhez,másrészt mivel a csacsi,csacsika,csacsinszka szó rövidítése, a világból ki fogják szekálni amint szóba kerül magyarórán.
2010. júl. 30. 09:20
 13/20 anonim ***** válasza:
67%
szereted Adyt?Mert a csacsiból lett,de oly sokszor viselkedünk cscsaimódra,ráadásul kedves,becéző,magyar.Szeretnéd ezt adni?
2010. júl. 30. 13:08
 14/20 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem egy annyira Adyhoz kötődik a köztudatban is, hogy én biztosan nem adnám a kislányomnak.
2010. júl. 30. 13:47
 15/20 A kérdező kommentje:

Én el tudom vonatkoztatni Adytól, de úgy látom, hogy a többség nem. :(

Igen, szeretném ezt adni, elsőre a férjemnek is tetszett, csak őt megijeszti a sok ellenvélemény.

Tudom, hogy a csacsiból ered, de annyira játékos, eleven. Már van egy kislányunk, hozzá nagyon is illett volna...

2010. júl. 30. 13:57
 16/20 anonim ***** válasza:
86%

Hajnali egy órás válaszoló vagyok:

Szerintem ne mások véleményére hallgassatok, ha nektek tetszik. Szépen hangzó név szerintem. Ezerszer jobb a Dzsesszikáknál, Dzsenifereknél stb.

Sok névnek érdekes a jelentése, mégsem foglalkoznak vele. Van, ami sólyom, medve. (pl: Orsolya-kismedve)

2010. júl. 30. 14:03
 17/20 anonim ***** válasza:
Én szeretem családon belül a hasonló stílusú,vagy az allitaráló,vagy azonos vágződésű vagy ugyanazon kezdőbetűvel kezdődő neveket.Ezért kiíváncsiskodhatnék,hogy hívják az elsőszülöttet?
2010. júl. 30. 15:20
 18/20 A kérdező kommentje:

Igazából már mielőtt a kérdést kiírtam eldőlt, hogy Csinszka nem lesz, csak kíváncsi voltam, hogy az emberek tényleg furán néznének-e egy ilyen név hallatára.

Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Az első gyermekünk egyébként Blanka. Most végül pedig a Lilla, Linda, Liza, Elza, Csilla, Veronika nevek közül válogatunk.

2010. júl. 31. 12:55
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik,én is akartam:) amúgy létezik ez a név.Igaz h Adytól származik mert a múzsáját nevezte igy,de akkor ennyi erővel a Bodza nevet se szeressük mert azt meg Beleznay Endre vezetette be:) nekem ez is tetszik,sőt a lámnyom 2. neve az lett volna. De fiam lesz:)
2010. aug. 1. 16:12
 20/20 anonim válasza:
nekem tetszik
2012. aug. 2. 18:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!