Lehet hogy sosem jön meg a kedvem a gyerekhez?
Először is, nem kötelező gyereket vállalni.
Másodszor: van valakid? Komoly kapcsolat?
Nekem is sokáig tartott mire rámjött a babaőrület. 7 éve voltunk együtt, két diploma, saját ház és két éve dolgoztunk, összeházasodtunk és akkor döntöttük el, hogy lesz. Mondjuk mi mindig gondoltunk rá, csak kellett nekünk egy alap.
Én 30 éves vagyok, de még mindig nem jött meg a kedvem hozzá. Sőt, az évek alatt egyre kevésbé szeretnék, még a 20-as éveim elején szerettem volna, bár a szívem mélyén akkor is éreztem, hogy nem vagyok anya-típus. Sosem értettem a gyerekekhez, kevés gyerek nem menekül előlem kapásból, pedig szerintem nem vagyok ijesztő.
Szóval ennyit arról, hogy "majd később megjön a kedved". Nem biztos, hogy megjön. De nem is kötelező szülni mindenkinek. Sőt: ennek egy nagyon felelős döntésnek kéne lennie.
#9 Azt írta: "12 éve vagyok a férjemmel együtt"
Szóval nem azt mondta, hogy 12 évvel ezelőtt házasodott. Hanem, hogy azóta van vele! (nyilván a mára már férjével, azért írta így hogy a "férjemmel")
Ergo 16 évesen összejöttek, aztán lehet csak rá 5 évre házasodtak össze.🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!