Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet hogy sosem jön meg a...

Lehet hogy sosem jön meg a kedvem a gyerekhez?

Figyelt kérdés
28 vagyok. Ha arra gondolok legyen e vagy se, inkább a nem felé hajlik a mérleg. Változhat ilyen idősen ez az érzés vagy már nem fog? Fiatalabbaknak mindig azt mondjak hogy majd fog változni..
2020. máj. 11. 07:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Először is, nem kötelező gyereket vállalni.

Másodszor: van valakid? Komoly kapcsolat?

Nekem is sokáig tartott mire rámjött a babaőrület. 7 éve voltunk együtt, két diploma, saját ház és két éve dolgoztunk, összeházasodtunk és akkor döntöttük el, hogy lesz. Mondjuk mi mindig gondoltunk rá, csak kellett nekünk egy alap.

2020. máj. 11. 08:12
 2/13 anonim ***** válasza:
28 voltam, mikor megismertem a (most már) férjemet. Előtte teljesen biztos voltam benne, hogy nem kell gyerek, egy fős céljaim voltak. Vele fél év alatt rájöttem, hogy kettőt is akarok. A megfelelő partnerrel kell családot alapítani, addig ne vedd véglegesnek az érzéseidet, amíg nincs melletted jó társ.
2020. máj. 11. 08:35
 3/13 A kérdező kommentje:
12 éve vagyok a férjemmel együtt, anyagiak rendben.
2020. máj. 11. 08:36
 4/13 anonim ***** válasza:
34 éves koromig biztos voltam benne, hogy nem akarok gyereket, úgy, hogy a férjemmel 29 évesen jöttem össze. Akkor volt a fordulat, és akkor lett saját lakás is mondjuk. 36 éves leszek, mire születik, de már úton van. Legyél türelmes magatokhoz.
2020. máj. 11. 08:45
 5/13 anonim ***** válasza:
Ezen ne aggódj, gyereket vállalni amúgy sem kötelező. Ti így vagytok egy család, gyerek ide vagy oda. Ha nektek így megfelel, akkor nincs probléma. Nekem sem jött meg soha a kedvem a gyerekvállaláshoz, hiába mondogatták hogy majd megváltozom.. Hát, van ami nem változik és van amit az ember már fiatalon is 100%-ban tud.
2020. máj. 11. 11:35
 6/13 anonim ***** válasza:
16 évesen mentél férjhez?
2020. máj. 12. 14:38
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem, nem 16 évesen mentem férjhez. De látom megragadtad a lényeget.
2020. máj. 12. 15:34
 8/13 anonim ***** válasza:

Én 30 éves vagyok, de még mindig nem jött meg a kedvem hozzá. Sőt, az évek alatt egyre kevésbé szeretnék, még a 20-as éveim elején szerettem volna, bár a szívem mélyén akkor is éreztem, hogy nem vagyok anya-típus. Sosem értettem a gyerekekhez, kevés gyerek nem menekül előlem kapásból, pedig szerintem nem vagyok ijesztő.

Szóval ennyit arról, hogy "majd később megjön a kedved". Nem biztos, hogy megjön. De nem is kötelező szülni mindenkinek. Sőt: ennek egy nagyon felelős döntésnek kéne lennie.

2020. máj. 14. 15:55
 9/13 anonim ***** válasza:
De ha 28 éves vagy és 12 éve mentél férjhez, akkor bizony 16 voltál. És igen, ez a lényeg :).
2020. máj. 24. 22:01
 10/13 anonim ***** válasza:

#9 Azt írta: "12 éve vagyok a férjemmel együtt"

Szóval nem azt mondta, hogy 12 évvel ezelőtt házasodott. Hanem, hogy azóta van vele! (nyilván a mára már férjével, azért írta így hogy a "férjemmel")

Ergo 16 évesen összejöttek, aztán lehet csak rá 5 évre házasodtak össze.🤷🏻‍♀️

2020. máj. 24. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!