Ugye egyszer majd megjön a kedvem a gyerekhez?
szia!
nincs ezzel semmi gond!
1. Nem mindenki alkalmas anyaszerepre! és csak azért hogy pipa legyen a gyerek a listádon, azért kár szülni és kár rágódni is rajta! előfordul ez is! Megjegyzem a gyerek szempontjából is jobb ha az ilyen anyuka inkább nem akar anyuka lenni!
2. Fiatal vagy még! pár év múlva , ha lesz állandó partnered és változol! mert lássuk be változni fogsz! akkor még simán előjöhetnek belőled az anyai érzések, hogy te egy kisbabára vágysz! szeretnél családot alapítani :)
szóval adj 5-10 évet magadnak, bár lehet előbb is eljön a változás ideje, ha nem szülsz gyereket akkor sem vagy rossz ember! rossz nő!
Az én esetem:
én mindig is vágytam kisbabára, családra... nekem sikerült! persze ehhez szerencse is kell!
a két húgom akik bőven 25 felett vannak - nem érettek rá! nincs bennük meg ez az anyaság iránti vágy!
egy időben nagyon sajnáltam ezt, mert arra gondoltam hogy majd az ő gyerekik az én gyerekimmel fognak játszani, sokat leszünk együtt, a gyerekeik nálunk alszanak...stb.... ez álom marad! nem sajnálom már mert megértettem hogy valaki akar anya lenni valaki nem! de ettől még nem rossz emberek :) csak mások vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!