Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hova kell mennem ha 7 év...

Hova kell mennem ha 7 év alatt csak a kihúzó módszert használtuk és egyszer nem estem teherbe?

Figyelt kérdés
Nőgyógyászhoz vagy meddőségi központ?
2013. szept. 26. 23:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%

mármint megszakítással "védekeztetek" (avagy nem védekeztetek) és most ezért kivizsgáltatnád magad? :D

oké, persze, ez nem védekezés mert az előnevek tartalmazHATNAK spermát, na de azért mielőtt meddőségire mész, talán lövöldözzetek élesbe és ne húzkodjátok ki idő előtt ha babát szeretnétek.

vagy ha nem szeretnél akkor meg ne reklamálj...

off: ez a hét kérdése! :DDDDD

2013. szept. 26. 23:39
 2/16 anonim ***** válasza:
30%
Facepalm....
2013. szept. 26. 23:48
 3/16 A kérdező kommentje:
De vicces másokon nevetni nem 7 éve probálkozunk csak az utóbbi pár hónapban de félek és nagyon furcsa ,hogy ennyi idő alatt még véletlenűl sem jött össze.
2013. szept. 26. 23:49
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem nevet rajtad senki, csak értelmetlen a kérdésed.Mert a kérdésedből annyit lehet levonni, hogy megszakítással védekezel, és ki vagy akadva hogy nem esel teherbe!!De ha védekezel akkor miért akarnál teherbe esni???

Érted?

Egyébként 1 év sikertelen próbálkozás után nőgyógyászhoz kell menni, és a továbbiakban vele kell konzultálni a dolgokról.

2013. szept. 26. 23:54
 5/16 málna_ ***** válasza:
82%

Mi 5 evig megszakitassal vedekeztunk, nem lettem terhes.

Par honap probalkozas meg nem sok.

2013. szept. 27. 00:15
 6/16 anonim ***** válasza:
83%
Mi is 7 évig védekeztünk így! Utána 2 terhesség (az egyik missed ab lett) azonnal összejött! Szóval úgy néz ki a párom tudja mikor kell kihúzni! Azért egy fél évet mindenképp próbálkozzatok. Ja, és én rögtön naptár módszerrel kezdtem, szóval nem bíztam a véletlenre!
2013. szept. 27. 08:14
 7/16 anonim ***** válasza:
Csak az aktív próbálkozós hónapokat számold. A megszakítás sikeressége a férfin (is) múlik, és ezek szerint a párod ügyes benne. Nem mennék meddőségibe csk azért mert néhány hónap után nem sikerült. A 7 év teljesen irreleváns.
2013. szept. 27. 08:26
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
6 evig vedekeztunk a ferjemmel megszakitasos modszerrel.... 3 honapig probalkoztunk baba ugyben... mar 8 honapos a lanyunk... szoval ha el is mesz ilyen helyre kinevetnek h meg probalkozzatok tovabb mert ez meg semmi...
2013. szept. 27. 08:36
 9/16 anonim ***** válasza:
65%

Mi is csak megszakítással védekeztünk, aztán amikor nem védekeztünk, akkor a 2. hónapban terhes lettem. Figyeltem mikor van ovum.

Szerintem várj még pár hónapot, figyeld mikor van ovud és akkor legyetek együtt. Az orvos is biztos ezt tanácsolná, mielőtt bármi vizsgálatot kellene végezni.

2013. szept. 27. 08:57
 10/16 anonim ***** válasza:
65%
Én isemrek ilyen párt akik évekig csak igy védekeztek, amikor meg nem szakitották meg akkor elsőre sikerült a baba. Először probálkozzatok rendesen és ha akkor sem sikerül akkor menj orvoshoz. Sok férfinak tényleg nincs előváladéka.
2013. szept. 27. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.