Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hova kell mennem ha 7 év...

Hova kell mennem ha 7 év alatt csak a kihúzó módszert használtuk és egyszer nem estem teherbe?

Figyelt kérdés
Nőgyógyászhoz vagy meddőségi központ?
2013. szept. 26. 23:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezzel elmész a meddőségibe, kiröhögnek. De komolyan. Mi is évekig védekeztünk megszakítással, talán 5 évig, aztán egyszer mégiscsak összejött, amikor a párom nem volt elég gyors. Pedig már én is aggódtam néha, hogy tuti, hogy nincs minden rendben. Próbálkozzatok élesben néhány hónapig, használhatsz nyugodtan LH tesztet, naptárat, hőmérőt. Ha így sem megy, utána menj orvoshoz.
2013. szept. 27. 12:47
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat kicsit megnyugodtam anyukám mondogatja mindig,hogy mennyek orvoshoz kivizsgáltatni magam.
2013. szept. 27. 13:06
 13/16 anonim ***** válasza:
De most próbálkoztok is vagy csak abból gondolod h gond mert így "védekeztek"?
2013. szept. 27. 13:36
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon tetszik ez a kihúzó módszer kifejezés!
2013. szept. 27. 21:53
 15/16 anonim ***** válasza:
Akkor menj orvoshoz, ha "kihúzó módszerrel" SEM védekeztek, és így sem esel teherbe egy évig.
2013. szept. 28. 07:44
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg,hogy ne használjátok már a megszakítást és kész,és ne görcsölj rá,akkor majd összejön.
2013. szept. 28. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!