Nálatok volt már, hogy "nem volt kedvem a gyerekhez"?
Én is pont most kértem meg a férjemet, hogy vigye le az egyik gyerkőcöt amíg a másik alszik, hogy végre ihassak 1 kávét! Mert már elegem volt! Úgyhogy nyugi nem vagy egyedül.
De szerencsére gyorsan regenerálódok, viszont tényleg van az embernél az a pont amikor mindenből elég!
Nem gép vagy, hanem ember!
Ráadásul frontok vannak, persze, hogy ha "allergiás" vagy rá, akkor még felkapod a vizet is.. minden bajod lesz!
Nálam is van ilyen. Mondjuk engem az visel meg, amikor +15 fokról másnapra -5 lesz .. akkor inkább az ágyból se mászom ki. A gyereket is ott foglalom le!
Viszont nálunk előfordul olyan is, hogy a 20 hónapos lányom nem óhajt velem lenni. Se apjával.. inkább leül és eljátszik csendben. Azaz, nincs kedve hozzánk.
Nem lehet mindig mindenkinek a kedvére tenni. Főleg a felnőtteknél sem. Ezer egy dolog miatt lehet pocsék napunk.
Bevásárlás, számlák, hitel, időjárás, otthoni körülmények, gyerek miatt aggaszt valami, szomszédok, külső ingerek, munkahelyi problémák, etc..
Aki minden percben tökéletes .. na, az nem ember. Ha pedig mégis, akkor kőből van a szíve és még egy macskát sem nevelt soha a büdös életbe!
Nekem is vannak ilyen napok ,szerintem mindenkinek ...
Én olyankor alig várom ,hogy eltegyem aludni...:D
Egyet értek az elsővel.
Attól mert anya lettem, emberből vagyok. Nem mondtam még ilyet a lassan 3 éves kislányomnak, inkább megpróbálok túllépni azon, hogy én fáradt/beteg/nyűgös vagyok, de néha elszakad a cérna, sajnos :-(.
Pihenj te is most, hogy alszanak és délután felejtesd el a kislányoddal, hogy egy kicsit morcosabb voltál délelőtt :-)
Erre csak egy eset nálunk. Anyám lenyúlta a két gyereket, volt egy szabad hetem, viszkettem a gyerekek nélkül, jött a tavszünet(múlthét) visszakaptam őket. Hát, én annyira de annyira nem örültem, hogy itt csivitelnek. Pedig alig két nappal előtte majdmeghaltam nélkülük. És sajna ez a tetű idő is rátesz:S
De az egész évhez nincs igazán kedvem:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!