Nálatok volt már, hogy "nem volt kedvem a gyerekhez"?
Figyelt kérdés
Szörnyű bűntudattal ülök most itt, amíg a törpik alszanak. 4 éves kislányomat kiírta az orvos, és most itthon van a 1,5 évessel együtt. Tegnap még elterveztem, hogy akkor ma tojást festünk itthon, meg szánkózunk, stb. De ma már semmihez sem volt idegzetem, és mindenhova kívántam őket, csak itthonra nem. A végén még a fejéhez is vágtam, hogy a saját hibájából lett beteg, és azért marad ki mindenből az oviban. Pedig nem voltak rosszak (vagyis nem jobban mint máskor, csak valahogy nem volt kedvem leülni velük játszani). Azt gondoltam, mennyivel jobb lenne, ha oviban lenne. Csinálhat ilyet egy anya, hogy nincs kedve valamihez? Hogy mondhattam ilyet neki, ahelyett, hogy azzal vigasztaltam volna, hogy nem baj, majd itthon is jól elleszünk?2013. márc. 26. 13:19
11/11 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen természetes aki nem érez ilyet az hazudik.Ha 2 éves fiam nem megy bölcsibe mert épp beteg de már jobban van sokkal de még nem engedi a doki 2-3 napig és még kimenni se nagyon lehet mert sz@r az idő akkor egyszerűen megőrülök,és már annyira várom az estét,hogy elmondani sem tudom.Sokszor nincs kedvem 50szer rászólni,megkérni valamire,utána összepakolni rendbe hozni a kárt, a felfordulást,sokszor nincs kedve játszani csak nyafog ,hisztizik.Ha a párom 5ig van és nem 2ig,akkor 2 órát vagyok a fiammal,mert 3 kor hozom haza a bölcsiből,van olyan nap,hogy állandóan az órát nézem mikor jön már,mert a fiam nyaggat,semmi nem jó,hisztizik,Őt hiányolja és ha hazaér a párom akkor egyből minden rendben,imádnak együtt játszani páromnak nagyon jó érzéke van a fiához,és több türelme mint nekem,tudom,ez elég ritka.Szerintem nyugodj meg pihend ki magad ha este lefeküdtek ülj be a kádba kicsit lazítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!