Másnak is hiányzik néha a régi élete?
11-es, ezekre szerintem a legtobben nem is vagynak, en legalabbis nem :D De a kis mosolyukra, puha, babaillatu borukre, a kis kezere, ahogy megfogja az ujjam, vagy amikor a negyeves szalad, hogy csinalt nekem meglepit a szulinapomra, ezeket en nagyon szeretem.
Amugy nem a regi eletem hianyzik, hanem abbol par dolog, pl. kettesben lenni rendszeresen a ferjemmel, aludni, ameddig akarok, kirandulni, csak ugy elugrani valahova logisztikazas nelkul, ilyesmik. De ahogy nonek, ezeket egyre inkabb meg lehet majd valositani.
Igen, néha hiányzik. De azért nem csinálnám vissza. Egyedül vagyok két gyerekkel, itthonról dolgozom és sokat. Persze most a járványosdi miatt minden más (volt?), mindenki magányosabb, összezárva egymás agyára ment.
A gyakori Ismerkedés rovata tele van egyébként "legalább egy ronda nő jutna" kérdésekkel, ha valaki nagyon alább akarja adni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!