Szerintetek lesz baby bumm év végén?
Vagy épp az emberek a bizonytalan helyzet miatt nem esnek teherbe?
Mit tippeltek?
Kár, hogy nem sikerült végi olvasni.
"Nyilván aki elvesztette a munkáját, annak több az ideje, de nem hiszem, hogy jókedvében sütöget. Pláne nem gyereket csinál."
Köszönöm mindenkinek, aki normálisan válaszolt. Hát, minden esetre kíváncsi leszek, hogy mi lesz.
Én is szülni fogok december végén. Még mielőtt bárki leosztana, hogy mégis mire fel, elmondom hogy a férjemmel mindketten diplomások vagyunk és olyan munkát végzünk, ami nem állt le (igaz pluszmunka most nincs).
„Kár, hogy nem sikerült végi olvasni.”
De, sikerült. Nekem sincs munkám a vírus miatt. Most a sarokban kellene sírnom? Természetesen csinálom a kertet, nyelvet tanulok stb.
"Normál esetben a házastársak a koronavírus miatt nem érintkezhetnek egymással"
Mi van? 😂😂😂
Érdekes lenne kivitelezni a "nem érintkezést" a 60 m²-es lakásunkban (2 felnőtt 2 gyerek, mind itthon éjjel-nappal 2 hónapja).
Szerintem kicsit megoszto a kérdés, mert egy az, hogy az elet nem all meg, másrészt valóban, akik pl elvesztettek a munkájukat,lehet nem a gyerekvállalás a legfontosabb.
Nálunk december végen jon a baba, elso gyerek, terveztük még a koronavirus elott, ugyhogy mi nagyon örülünk neki. Mi eddig is otthonról dolgoztuk, egész nap együtt voltunk, voltak nyilván kisebb-nagyobb összezördülések, mint mindenhol, de ránk ez a kis belassulás nagyon jo hatással volt, de mindenki mas. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!