Március végén születendő babának milyen ruhák kellenek?
Tavaly március elején született a fiunk.
Akkor vettem egy vékonyabb, átmeneti overált, mielőtt bementem a kórházba. Ott már biztosan látszott, hogy kelleni fog, mikor megyünk haza. Eleinte sétához is kellett.
Ne aggódj, nem kell mindent hónapokkal előbb megvenni. :) Elég egy "kezdő alapcsomag": 5 rugi, 5-6 body, vegyesen vékonyabb és vastagabb. Hálózsák, zokni, kis sapka. Menet közben is tudtok (és úgy is fogtok!😄) venni ruhákat.
Még nagyon képlékeny, hogy milyen idő lesz. Előtte egy-két héttel is tudsz venni. Vagy ha találsz valahol olcsón olyan átmeneti overált, hogy nem sajnálod pár alkalomra kiadni az árát. "Legrosszabb" esetben vesz apuka, mielőtt mentek haza. :)
A lányom októberi a fiam májusi. Nekik könnyű volt :) de most nem mert ki tudja milyen idő lesz március végén. De lehet az lesz majd apa megveszi ha bent leszek. Eddig vettem kb 5 rövid és 7 hosszú újjú bodyt. 4 kisgatyát 6 pulcsit. Kb 10 rugit melegebb vékonyabb. Harisnya kiszokni. Sapik.
Akkor kell még egy átmeneti overál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!