Áprilisban születendő babának milyen rucik kellenek?
Figyelt kérdés
Tudom hogy még messze van de szeretném már elkezdeni a vásárlást és nem vagyok benne biztos hogy milyen rucik kellenek. Pontos dátum április 10.e2013. jan. 2. 12:40
1/5 anonim válasza:
Én is kíváncsi vagyok a válaszokra, mert nekünk meg április 20-án vagy 27-én fog érkezni a Pici :)
2/5 anonim válasza:
2 áprilisi gyermekem is van:-)5és 7dikeiek
mi most a kislányt hosszu badyban hosszu rugiban és sapiban meg egy kardigánban hoztuk haza!Éa arra ment a pléd
3/5 anonim válasza:
Nekem is áprilisi a babám. Én a hazamenetelkor adtam rá egy rövidujjú body-t, zoknit, rugdalózót és egy kiskabátot+sapkát. Otthon szinte mindig rövidujjú body+hosszúujjú rugdalózó volt rajta, amíg 22-23 fok volt a házban. Szerintem ebből érdemes többet venni. Aztán ahogy jött a jóidő meg idősebb lett, jöttek a rövidnadrágok meg a pólók.
4/5 anonim válasza:
Én április 6.-ára vagyok kiírva, mi vettünk egy pihe-puha szőrös közepesen vastag overált, mert márciusban még elég hideg szokott lenni és gondoltam hogy április elején is az lesz. Amúgy már minden ruhánk megvan, több a hosszú ujjú body és rugi, vannak kisnadrágok és mamuszkák, és 5-6 kötött kardigánt vettem. Kettő harisnya van, ebből még szeretnék majd egyet venni.
Üdv: 26hkm
5/5 anonim válasza:
Óóó még hogy messze van??:)dehogy van messze,hisz én ápr.21.-re várok de már előre félek hogy időm addig semmire nem jut,annyira rohan az idő,fura mert mintha tegnap tudtam volna meg hogy a pici jön és szombaton meg már a 3. trimeszterbe lépek....igaz még csak most jön a neheze;)még semmit nem vettem,elvileg kislány van két 2 éves bátya de kék ruhában csak nem hozhatom haza;)mivel nem tervezett baba,se légzésfigyelőm,se pólyánk se ilyesmi,mivel pont előtte adtam el őket,na erre mondják hogy peches ember valaki:)a lényeg hogy én is vmi vékonyka ovrálban szeretném hazahozni,ez alá body,rugi,felé pólya.jó egészséget nektek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!