Áprilisban születendő babának milyen típusú, mennyi és mekkora ruhákat vegyünk?
Olyan body-kat vegyél, amik teljesen kinyithatóak és áthajtósak, mert azon nem kell áthúzni a baba fejét, sokkal könnyebb az ujját is behúzni. Azt hiszem A C&A-ben és a H&M-ben kaphatóak.
Vegyél takarót, egy vastagot és egy vékonyat, jó a szél ellen is. Meg a fázós babáknak otthon is jól jön. Nekünk tavaly szerencsénk volt, nagyon gyorsan kitavaszodott. Én sokat hordtam ki a kicsit mózesban, jól bebugyolálva egy termo takaróba.
Vegyél neki sapit, vékonyat és vastagot is. Van. hogy a vékony elég a kapucni alá, ha hideg van, akkor a vastag kell. Én mindig füles sapikat vettem.
Gondolj az esőkre, legyen esővédőd!
Legalább két vastag (de nem téli) kezeslábast vegyél, akkor nem lesz gondod a mosással (van, amelyik meglepően lassan szárad, nekem a Brendonos ilyen volt). A kiskabát nem praktikus, a kicsiket (amíg nem tartják a fejüket szépen), nehéz öltöztetni, minél kevesebb darab, annál jobb. De a rétegezésre figyelj, inkább vékonyabból többet, minthogy befülledjen!
Egy nagyon meleg ruha nálunk így nézett ki:
pelus
ujjatlan body
hosszú ujjú body
ujjatlan rugi
sapi
kinti kezeslábas
takaró
esetleg szélvédelemnek a mózes "lábzsákja"
Én otthon hálózsákban altattam, plüssben, ami ujjatlan volt, alul kigombolható. Így nem aggódtam, hogy fázik éjjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!