Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Áprilisban születendő babának...

Áprilisban születendő babának milyen típusú, mennyi és mekkora ruhákat vegyünk?

Figyelt kérdés
Mostanában kezdünk majd vásárolni,hogy minden meglegyen,mire megérkezik,de áprilisban még nincs túl meleg,például milyen ruhában hozzuk majd haza?Vegyünk levegőztetőt vagy kiskabátot?Előre is köszönöm.
2009. jan. 18. 17:14
 1/2 anonim ***** válasza:
52-56-os méretet vegyetek, az biztosan jó lesz. Születésnél attól nagyobb nem kell, bár az én pici lányom az 50-esben is elveszett, mert 48 centi volt. :)Levegőztető zsákból a nem bélelt, de picit vastagabbat vegyétek, az azért elkel majd. Kiskabát is kell, de abból sem a bélelt téli. Hosszú ujjú bodykat vegyetek, de legyen néhány rövid ujjú is. A plüss rugik nagyon jók. a pólya is hasznos, de a hagyományosat vegyétek. Haza hozni body-plüss rugi, kis kardigán és a pólyába beleteszitek. Hasznos a hagyományos mózeskosár, mert a baby hordóban nagyon kis szerencsétlenül ül egy újszülött. Kislányunk két hónapig a mózesban volt szállítva és nagyon jókat aludt benne!!
2009. jan. 18. 19:14
 2/2 anonim ***** válasza:

Olyan body-kat vegyél, amik teljesen kinyithatóak és áthajtósak, mert azon nem kell áthúzni a baba fejét, sokkal könnyebb az ujját is behúzni. Azt hiszem A C&A-ben és a H&M-ben kaphatóak.

Vegyél takarót, egy vastagot és egy vékonyat, jó a szél ellen is. Meg a fázós babáknak otthon is jól jön. Nekünk tavaly szerencsénk volt, nagyon gyorsan kitavaszodott. Én sokat hordtam ki a kicsit mózesban, jól bebugyolálva egy termo takaróba.

Vegyél neki sapit, vékonyat és vastagot is. Van. hogy a vékony elég a kapucni alá, ha hideg van, akkor a vastag kell. Én mindig füles sapikat vettem.

Gondolj az esőkre, legyen esővédőd!

Legalább két vastag (de nem téli) kezeslábast vegyél, akkor nem lesz gondod a mosással (van, amelyik meglepően lassan szárad, nekem a Brendonos ilyen volt). A kiskabát nem praktikus, a kicsiket (amíg nem tartják a fejüket szépen), nehéz öltöztetni, minél kevesebb darab, annál jobb. De a rétegezésre figyelj, inkább vékonyabból többet, minthogy befülledjen!

Egy nagyon meleg ruha nálunk így nézett ki:

pelus

ujjatlan body

hosszú ujjú body

ujjatlan rugi

sapi

kinti kezeslábas

takaró

esetleg szélvédelemnek a mózes "lábzsákja"

Én otthon hálózsákban altattam, plüssben, ami ujjatlan volt, alul kigombolható. Így nem aggódtam, hogy fázik éjjel.

2009. jan. 18. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!