Ha sokáig csak egy gyereked volt mi volt az oka?
Figyelt kérdés
Sok olyat ismerek akinek már sulis vagy tizenéves gyereke volt mire született babája vagy hirtelen kettőt vállalt. Ugyanugy a férjétől tehát nem elváltak. Neked hány éves volt már a gyereked mire tesója lett és mi volt az oka hogy ennyit vártál? Mindenki saját története érdekel. ( fiam 6 éves sajnos nincs még tesója)2020. máj. 7. 23:49
11/12 anonim 

válasza:

Nagyon fiatalok voltunk, amikor a nagyfiunk született (20 év), és bár ő semmiben nem szenvedett hiányt, azért elég nehéz volt gyerek mellett előteremteni mindent, plusz mellette tanulni, előrébb jutni szakmailag. Mindig is akartunk mégegy gyereket, de vártunk addig, amíg már kevesebb lett a teher (egyetem letudva, és hasonló dolgok), utána pedig még másfél év próbálkozás következett, mert közben PCOS-em lett. Így több, mint 8 év van a két gyerek között. Most 4 és 12 évesek, igazából nem rossz így, nagyon kicsi korkülönbséget amúgy sem akartam soha, nem volt cél "egyben letudni" de azért kicsit előbb szerettem volna a másodikat.
12/12 anonim 

válasza:

6,5 év lesz a gyerekeim között. Azért ennyi, mert kisfiamnál horror volt a dackorszak, én akkor azt mondtam soha többet még egy gyereket. 4-5 éves korára maradt annyiban, azóta nagyon kezelhető, és könnyű vele, így most már azt mertem mondani, hogy vágjunk bele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!