Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha sokáig csak egy gyereked...

Ha sokáig csak egy gyereked volt mi volt az oka?

Figyelt kérdés
Sok olyat ismerek akinek már sulis vagy tizenéves gyereke volt mire született babája vagy hirtelen kettőt vállalt. Ugyanugy a férjétől tehát nem elváltak. Neked hány éves volt már a gyereked mire tesója lett és mi volt az oka hogy ennyit vártál? Mindenki saját története érdekel. ( fiam 6 éves sajnos nincs még tesója)
2020. máj. 7. 23:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nagyon fiatalok voltunk, amikor a nagyfiunk született (20 év), és bár ő semmiben nem szenvedett hiányt, azért elég nehéz volt gyerek mellett előteremteni mindent, plusz mellette tanulni, előrébb jutni szakmailag. Mindig is akartunk mégegy gyereket, de vártunk addig, amíg már kevesebb lett a teher (egyetem letudva, és hasonló dolgok), utána pedig még másfél év próbálkozás következett, mert közben PCOS-em lett. Így több, mint 8 év van a két gyerek között. Most 4 és 12 évesek, igazából nem rossz így, nagyon kicsi korkülönbséget amúgy sem akartam soha, nem volt cél "egyben letudni" de azért kicsit előbb szerettem volna a másodikat.
2020. máj. 9. 08:49
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
6,5 év lesz a gyerekeim között. Azért ennyi, mert kisfiamnál horror volt a dackorszak, én akkor azt mondtam soha többet még egy gyereket. 4-5 éves korára maradt annyiban, azóta nagyon kezelhető, és könnyű vele, így most már azt mertem mondani, hogy vágjunk bele :)
2020. máj. 12. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!