Nektek, hogy ment a munkába állás? És mennyi időt van a gyereked/gyerekeitek az oviban?
4,5 évet voltam itthon, 2 gyerek van. A kicsi 2 év 3 hónaposan kezdi majd a bölcsit szeptemberben.
Voltam bent a munkahelyemen, vissza vesznek, irodai munka. Itt mindenki 8-17ig dolgozik. Én 7:30-16ig fogok. Egyedül kell megoldanom a jövés menést, mert a férjem 6kor megy este jön. Az oviba 15 perc az út. Nem lesznek így sokat bent??
És nektek nehéz volt belerázódni ennyi idő után?
Nem értelek. Nem lepődtem meg, csak érdekel kinek, hogy ment a munkába állás, gördülékeny volt e?
Az ovi meg 16:30 kor zár. Én 16:15re érek oda. Szinte ők lesznek az első gyerekek bent és az utolsók akik eljönnek
Leírom mégegyszer hátha eljut hozzád is, hogy nem vagyok meglepődve....
Egy egyszerű kérdés volt
Fél 7re vittem bölcsibe, és fél4-4 között mentem érte.
Nem volt probléma. Gyorsan bele szokott. Bár már délután kezdett nyűgösködni (itt osszevonták a csoportokban maradt pár gyereket 3 után, és mindig más gondozó, dadus volt velük)
Oviba már 6ra vittem hogy minél előbb érte tudjak menni és több érdemi időnk legyen együtt otthon. Így még jobb volt.
Reggel 7-kor viszem az oviba, és 16.00 körül érek oda érte.
Jövőre már 8 órában leszek, akkor 17:20 körül fogok érte odaérni.
Nekem is egyedül kell hozni vinni.
Hát pedig előző sose tudhatod, 2 gyerekem van 8 és 5 évesek. Szinte még nem voltak betegek mióta megvannak.
Gyógyszert se kaptak még semmire szerintem nagyon. Biztos volt olyan, de nem rémlik konkrét eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!