6 éves gyereked megy szeptemberben iskolába?
Figyelt kérdés
Azokhoz szól a kérdésem, akik a régi rendszer szerint akár vissza is tarthatták volna még egy évet a gyereküket.
- Megy iskolába szeptemberben?
- Milyen hónapban született?
- Ha nem lenne az új szabályozás, visszatartottad volna egy évet?
- Ha végül nem megy, nehéz volt felmentést szerezni?
- Az óvodai csoportban mit tapasztalsz, több gyerek megy így iskolába 6 évesen, mint eddig?
2020. jan. 23. 12:44
1/5 anonim válasza:
Igaz régen volt de julius lején szuletett a fiam igyhát ugy voltam nyugodtan mehet.De ha most kellene dontenem akkor visszatartanám.Most ha visszanézek jobban jart volna.
2/5 anonim válasza:
Megy, áprilisi lány. Régen se tartottam volna vissza. Okos, önálló, semmi lemaradása nincs. Már most várja a szeptemberi sulikezdést.
Lelkem teljes megnyugtatása érdekében rákérdeztem az óvónőktől és egy fejlesztő pedagógus ismerősöm is, és szerintük nincs okom visszatartani.
3/5 anonim válasza:
Óvónőként válaszolok. Vegyes csoport, 12 tanköteles korú gyermek. 6-an mennek iskolába, 5 szülő kérvényezte az óvodában maradást, 1 kisgyermeknek van szakszolg-os papírja. A 6 iskolába menő gyermek közül 4-en augusztus 31-ig töltok be a 7-et, 1 kisfiú szeptemberben lesz 7 és 1 kislány nyáron lesz 6. Az 5 gyermek közül, akiknek szülei kérvényezték + 1 év óvodai nevelést, 2 gyermek iskolaérett.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Azt írid, 5-en kérvényezték a maradást, ebből 2 iskolaérett. Akkor ez azt jelenti, hogy nekik elutasították a kérelmüket, és menniük kell?
2020. jan. 23. 15:38
5/5 anonim válasza:
Nem, még nincs meg a döntés, 2 gyerek iskolaérett szerintünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!