Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kicsi vagy nagyobb korkülönbsé...

Kicsi vagy nagyobb korkülönbséggel könnyebb tesót vállalni?

Figyelt kérdés

A nagynál 3-5 évre gondolok nagyjából.

Mindkettő esetében érdekelnének előnyök és hátrányok.

Szeretnénk tesót, de úgy érzem most, hogy túl sok lenne nekem a 2 kicsi. De abban is bizonytalan vagyok, hogy később jobb lesz-e, pl ovis mellett egy kisbaba.

10 hónaposom van jelenleg

2020. máj. 6. 15:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
83%
Na, én a másik tábort gyarapítom. Nekem 5 év van a két gyerek között, és a második, harmadik között pedig 7 év lesz. Én sem vagyok egyáltalán ősanya típus, és egy picivel is nagyon nehéz volt. El sem tudom képzelni, hogy lehet "kibírni" egy újszülöttel és mondjuk egy 2-3 évessel. Én úgy érzem, mindkettő teljes embert kíván. Nem tudtam volna megcsinálni. (Illetve valahogy biztos, de tuti idegösszeomlást kaptam volna.)Nekünk bejött az 5 év. A hetet kicsit sokallom, de ez pedig így alakult.
2020. máj. 7. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!