Kicsi vagy nagyobb korkülönbséggel könnyebb tesót vállalni?
A nagynál 3-5 évre gondolok nagyjából.
Mindkettő esetében érdekelnének előnyök és hátrányok.
Szeretnénk tesót, de úgy érzem most, hogy túl sok lenne nekem a 2 kicsi. De abban is bizonytalan vagyok, hogy később jobb lesz-e, pl ovis mellett egy kisbaba.
10 hónaposom van jelenleg
Nálunk a két nagyobb kozott 14 hónap van, a ket kisebb között 16 hónap. 6 eves a legidosebb, 10 honapos a legkisebb.
Ugyhigy nalunk van ez is, az is, de mi igy terveztuk. Szerettuk volna eloszor ha az elso ket gyerek nagyon közel van egymashoz korban, az első másfél ev volt nehezebb, viszont nagyon bevalt, lany-fiu paros es imadjak egymást. A 3.gyerkoccel pedig varni szerettünk volna,hogy mar mindkettő gyerekünk ovodas legyen. A 2.gyerkoc ovis lett, szobatiszta, 2 hónap elveztuk aztan megszületett a pici es ujra pelenkazni kellett nyilvan. Majd mivel a kis korkulonbseg nagyon bejott, igy szerettünk volna meg eggy negyediket isb hogy a ket kicsi is olyan kapcsolatban legyen egymassal,mint a nagytesok. Viszont nekunk ez a nagykbb korkulonbseg is abszolut pozitiv, mert a Nagyok már csomot segitenek a kicsik körül. Egyebkent egymassal is jatszanak, de kevesebbet. A ket kozepsom fiu, köztük 3 ev van es szerintem az a 3 ev nem borzaszto sok,ok tok jol osszenonek majd egy 1 ev mulva mar szerintem. A lanyok között meg 5 év van, de a nagylányom nagyon szeretett volna kishúgot es alig varja, hogy majd együtt babazhassanak.
Szóval nálunk mindkettő opció bevalt, viszont szerintem ez gyerektől is fugg. Peldaul hugomnak ket kislanya van, 3 ev korkulonbseggel, a nagyobbik allandoan bantotta a kicsit 1 eves koraban, most a kicsi is mar 4 eves lesz es imadjak egymast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!