Tényleg ilyen meglepő manapság, hogy csak egy gyerekünk van és nem is akarunk többet?
Nekünk is csak 1 lett tervezve. Több nem lesz!!!
Nem fogják fel... Mikor jöttünk haza a kórházból, már akkor elkezdtek minket nyaggatni a kistesóval hogy mikor lesz... Rá üvöltve mondtam hogy nem lesz! Így sem értette meg. Akkor mit várunk?!
Sok az agyatlan!
Szerintem minél kevesebb gyerek születik, annál jobb. Túl van népesedve a Föld. A világon mindenhol be kellene vezetni, hogy mindenkinek maximum csak egy gyereke lehessen.
Nekem nincs gyerekem, és nem is lesz. Sosem vágytam rá. Sokan meglepődnek, de nem mindenki azért születik, hogy szülővé váljon. Boldog vagyok gyerek nélkül, gyerekkel nem lennék az. Szabadság van, nincs is jobb annál. :)
Nem meglepő egyáltalán, hogy sokan csak egy gyereket akarnak.
Szerintem az emberekben alapjáraton az van, hogy akkor lennének bunkók, ha nem érdeklődnének. Nincs ahonnan tudják, hogy valamelyik ártatlan kérdéssel valakinek nagyon érzékeny pontra tapintanak. Ugyanez a helyzet a “van tejed?” és hasonló kérdésekkel. Amíg az ember iskolás, azt a legkézenfekvőbb megkérdezni, hogy “szereted a sulit?” és hasonlók. Ha meg gyereked születik, az az egyik legkézenfekvőbb téma amin el lehet indítani egy beszélgetést, hogy szeretnél-e még egyet. S ez nem arról szól, hogy szó szerint miért nem szülsz tíz gyereket, hanem arról, hogy ne legyen bunkó amiért nem kezdeményez valami könnyű csevegést.
Szüleimet is csesztették, hogy miért vagyok egyke... Úgy alakult, hogy végül boldogok voltak eggyel, anyukámnak is problémás volt a szülés. Megkapták, hogy az az igazi, ahol nagycsalád van, mindenki más nem szereti igazán a gyerekét és önző. Oké...
Nekem ugyan nincs gyerekem, de ne hallgass másokra. Ez abszolút csak rád és a férjedre tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!