Szeretnék édesapa lenni, de nem szeretnék párkapcsolatot, sem feleséget, mer párkapcsolatra alkalmatlan vagyok. Nagyon magamnak való férfi vagyok. Hogyan lehetne ezt kivitelezni?
A helyzet a következő. Kérlek titeket ne ítéljetek el.
Szóval, szeretnék édesapa lenni de nem szeretnék párkapcsolatot még pedig azért mert alkalmatlan vagyok rá. Talán a gyerek nevelésre is. Szóval olyan nőt szeretnék aki külön ingatlanban neveli a gyerekemet. Természetesen egzisztenciális anyagilag segíteném őket és hétvégenként lehetne nálam a gyerek is.
Az a baj onnan tudom hogy alkalmatlan lennék a párkapcsolatra meg arra hogy a gyerekem velem éljen életvitel szerűen mert tisztában vagyok a gyarlosagaimmal, jelem hibáimmal. Meg próbáltam megannyiszor változtatni magamon de elbuktam. Lusta vagyok a magán életben de nem a munkában. Hiú vagyok ami nem feltétlenül egészséges. Szeretem a változatosságot. Stb...
Szeretném a gyerekemet ez fix és amit tudnék megadnék neki és az édesanyjának de nem lenne egészséges ha a gyerekem velem élne nem szeretnék neki rossz példát mutatni. Nem értem miért lettem ilyen a szüleim nem ilyenek. Dolgosak szorlagmasak rendszeréről a magán életben is. Példa értéküek.
Jó genetikám van magas vagyok vállas gyerek 10/7 férfi a külvilág szerint. Femcafe lap rangsorolasa alapján. Tanult nyelveket beszélő stb...
Mielőtt azt gondoljátok hogy elkényeztetett vagyok de ez nem igaz.
Szegény de rendkívül szerető példaértékű családban nőttem fel csak valamiért elfuserált lettem.
Furcsa.
De úgy tűnik, te szeretnéd a furcsaságodat fenttartani.
Bár ha jól értem, láttál már jól működő kapcsolatot. Mégis a saját tapasztalataid és a környezeti, a filmekkel befolyásolódott társadalmi minták alapján úgy gondolod, hogy az ötleted a megoldás.
Ma ha valami meghibásodik azt kidobják, ahelyett, hogy megjavítanák. Ezt szeretnéd kiküszöbőlni. Na de mi van ha az anyuka is elromlik? Mi van ha csak Te érzed magad alkalmatlannak? Kihez mérten vagy alkalmatlan? Van-e olyan személy aki alkalmasabb apukája lehetne a Te gyermekednek? Van-e hibátlan ember?
Ha nincs hibátlan ember, akkor mi teszi képessé az embereket arra, hogy akár 50-60 évet is házasságban éljenek? Én ismerek ilyeneket. A szeretet képes arra, hogy a kapcsolatokban levő problémákra megoldást találjanak közösen. A szeretet képes arra, hogy megváltozzunk, hogy igazodjunk azokhoz akiket szeretünk. Ez erősebben motivál a változásra. Persze ez áldozatvállalással is jár, ami legtöbbszőr nem anyagi természetű.
"természetesen igen amennyiben a csak társa akar lenni a gyerekem anyjának és nem apja a gyerekeknek illetve sem a gyerekem anyját és legfőképpen a sem a gyerekemet nem bántja."
Ez tudod hogy néz ki a gyakorlatban kérdező? Hogy ez a nő ezzel a férfival akar gyereket vállalni, aki képes és hajlandó vele együtt lenni, a mindennapi életük része lenni, testben és lélekben mindennap egyaránt és nem egy számára idegen férfinak gyereket szülni, mint amilyen te lennél...Ezért nem fogsz ilyen nőt találni. Mert a nők és a normál gondolkozású férfiak családban képzelik el a gyerekvállalást és ez így is normális. Az egy másik dolog, hogy egy életadta helyzet miatt esetleg ez nem megoldható. De amíg van rá esély, addig egy nő az ilyen férfinak fog gyereket szülni, aki vele együtt neveli egy házban, egy háztartásban a közös gyereküket. Az más, és ezt értsd meg, hogy szétmennek. De egy nő mindig stabil helyzetre vágyik gyereket vállalni, abban pedig semmi stabil nincs, semmi biztonságérzet, hogy felcsinálja egy pasi, aki nem is szándékozik eleve velük élni.
Nem elég az, hogy ott vagy, amikor ott akarsz lenni, nem elég az, hogy pénzt adsz, meg elmondhatod magadról, hogy van egy gyereked. Ez mind-mind kevés a gyerekvállaláshoz...eleve neked pont ezért nekiindulnod sem szabad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!