Szeretnék édesapa lenni, de nem szeretnék párkapcsolatot, sem feleséget, mer párkapcsolatra alkalmatlan vagyok. Nagyon magamnak való férfi vagyok. Hogyan lehetne ezt kivitelezni?
A helyzet a következő. Kérlek titeket ne ítéljetek el.
Szóval, szeretnék édesapa lenni de nem szeretnék párkapcsolatot még pedig azért mert alkalmatlan vagyok rá. Talán a gyerek nevelésre is. Szóval olyan nőt szeretnék aki külön ingatlanban neveli a gyerekemet. Természetesen egzisztenciális anyagilag segíteném őket és hétvégenként lehetne nálam a gyerek is.
Az a baj onnan tudom hogy alkalmatlan lennék a párkapcsolatra meg arra hogy a gyerekem velem éljen életvitel szerűen mert tisztában vagyok a gyarlosagaimmal, jelem hibáimmal. Meg próbáltam megannyiszor változtatni magamon de elbuktam. Lusta vagyok a magán életben de nem a munkában. Hiú vagyok ami nem feltétlenül egészséges. Szeretem a változatosságot. Stb...
Szeretném a gyerekemet ez fix és amit tudnék megadnék neki és az édesanyjának de nem lenne egészséges ha a gyerekem velem élne nem szeretnék neki rossz példát mutatni. Nem értem miért lettem ilyen a szüleim nem ilyenek. Dolgosak szorlagmasak rendszeréről a magán életben is. Példa értéküek.
Jó genetikám van magas vagyok vállas gyerek 10/7 férfi a külvilág szerint. Femcafe lap rangsorolasa alapján. Tanult nyelveket beszélő stb...
Mielőtt azt gondoljátok hogy elkényeztetett vagyok de ez nem igaz.
Szegény de rendkívül szerető példaértékű családban nőttem fel csak valamiért elfuserált lettem.
81%-os (3. és 5. válasz) nagyon jókat ír.
Meg tkp a többiek is.
Igen, egy kisgyereknek az kell, hogy esténként mesét olvass neki, hogy játssz vele, hogy fürdesd, hogy minden nap meghallgasd, amikor óvodai élményeit meséli.
Szerintem is menj el pszichológushoz. Az intimitást akarod kerülni, amivel egy párkapcsolat jár. Ezt kéne feloldanod, és akkor akarnál párkapcsolatot is.
1-es vagyok.
Szerintem lehet találni ilyen nőt, issmerek pár 40 felé járó nőt, aki szintén alkalmatlan a párkapcsolatra, gondolom nem lesz gyerekük, mert teljesen egyedül nehéz bevállalni, egy, ilyen apuka jól jöhetne nekik, mint amilyen te vagy.
A másik ötletem a leszbikus párok.
Hogy mi a különbség a "spermabankos nők" és közted? Hát az, hogy azok a nők ténylegesen gyereket vállalnak, nem csak felcsinálnak valakit, aztán amikor kedvük van hozzá, ránéznek a gyerekre.
A másik meg, hogy szerinted ha összejönne a terved, és az anyukának lenne kapcsolata, és azért elég valószínű, hogy ez megtörténne, és még csak nem is a gyerek 10 éves korára, hanem valószínűleg az első néhány évében, szerinted egy néhány éves kisgyerekre fog az hatni, ha mondjuk kéthetente mondogatod neki egész nap, hogy te vagy az apja, a másik bácsi, aki minden nap visz anyával az oviba és akivel minden nap játszol ovi után, az csak anya barátja? Miért téged tekintene apjának ilyen helyzetben? Úgy, hogy születésétől fogva egy napot nem éltetek együtt.
Ne haragudj, hogy ezt írom, de valami tényleg nem stimmel nálad.
Én úgy gondolom, hogy abszolút nem vagy alkalmas egy gyerekhez, mivel annyira hiú, önző vagy, hogy ilyenkor is csak magadra gondolsz. Az neked semmit sem számít, hogy az a szerencsétlen gyerek csonka családba születne és nölne fel és ilyenkor is csak magadra gondolsz, hogy ezt is el tudd mondani, hogy letettél valamit az asztalra, hogy te is képes vagy gyereket nemzeni, hogy begyűjthesd a váll veregetést az emberektől és hogy villoghass vele mindenki előtt, pusztán önzőségből. Igazából bele sem gondolsz abba, hogy annak a gyereknek hogy fog esni hogy van egy apja, aki le se xarja és úgy fogja érezni hogy minek csinálták meg, minek született meg?!
Te se nem vagy apa típus, se nem vagy alkalmas arra, hogy egy gyereket csinálj egy nőnek! Neked még egy marék döglött lepkét sem adnék a kezedbe, mert arra sem vagy alkalmas.
Maradj inkább egyedül! Legalább a saját önzőségedből adódóan nem teszel úgy kárt semmi és senkiben sem!
#19 szerintem rosszul látod a dolgokat. Azért szeretnék édesapa lenni mert úgy gondolom hogy annál csodálatosabb nincs.
Másfelől mi a garancia arra hogy egy nővel nagy szerelemben összehozzunk egy gyereket magunkra adaptaljuk a társadalom által elfogadott család modellt és mondjuk 1 év múlva szét megyünk a hibaimbol vagy a lány hibáiból vagy bármi okból adódóan és elmérgesedik köztem és a nő között a viszony és nem láthatom majd a gyerekemet és mondjuk ő összejön egy olyan férfival aki Neki felel meg de a gyerekkel nem fog jól bánni persze ezt a nő a fene nagy női emóniós döntései és a saját boldogsága pinája érdekében telibe tolja ( láttunk hallottunk már ilyet nem is egyet gyerekek szájából) és még meg sem tudom védeni a gyerekemet.
Így viszont tiszta lap. Logikus ok okozat. Win win helyzet. A nő Szabad de van háttere is egyben és boldog mert van gyerekem én boldog vagyok. A gyerek pedig boldog lesz mert mind két szülője szereti nyugodt otthoni légkör mindkét otthonában. Rengeteg szeretet. És mindkét részről pedig példa értékű viselkedés mert a rosszat nem fogja látni legalábbis nálam biztos nem, meg ha jól valasztok a nőnél sem.
Egyébként meg mindent meglehet beszélni a mai világban az információ eszméletlen gyorsan mozog. Minden fontos eseményen pluszban ott lennék. Nem maradnék le semmiről.
Vér pedig nem válik vízzé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!